OVDE JE KOSTA ZAPUCAO PRVI PUT! U streljani tada bila i druga deca!

Autor:

Hronika

25.05.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Kecmanovića kazala da su Kostini roditelji imali utisak da je dozvoljeno da deca čak i mlađa od Koste mogu da pucaju.

OVDE JE KOSTA ZAPUCAO PRVI PUT! U streljani tada bila i druga deca!

Foto: Facebook, republika.rs

Protiv roditelja Koste K. (14), koji je ubio 10 osoba, a šest ranio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Vladimira i Mirjane Kecmanović u Višem sudu u Beogradu pokrenuta je nova parnica.

Tom prilikom u sudnici je advokat Kecmanovića Marina Ivelja ukazala na to da je Ministarstvo prosvete našlo 37 tačaka sa propustima škole u kojoj je Kecmanović napravio masovno ubistvo.

Takođe, ona je priložla snimak Koste K. kada puca, kako je rekla prvi put i to uz nadzor Ratka Ivanovica predsednika streljackog kluba Partizan praktikal šuting.

- Ne radi se o prebacivanju odgovornosti sa dečakovih roditelja na zaposlene u streljani već želim da se uvidi kako su roditelji imali utisak da je dozvoljeno da deca čak i mlađa od Koste mogu da pucaju - istakla je Ivelja.

- Kostina majka Miljana Kecmanović ispričala da je njen muž Vladimir smatrao da treba da upozna sina sa opasnostima koje nosi oružje, jer je u mladosti i sam imao negativno iskustvo. Dodala je da je njen muž hteo sinu da ukaže na opasnost od oružja, a istovremeno da mu pokaže kako ono funkcioniše, i to iz razloga da dečaku oružje "ne bi bilo egzotično i izazovno". Ona je govorila da je dečak samo dvaput išao sa ocem da puca, kao i da je čula da su u streljani bila i druga deca - rekao je tada izvor Republike.

Vlasnik privatne streljane "Partizan", u kojoj je počasni član bio Kostin otac radiolog Vladimir Kecmanović, negirao je prilikom saslušanja da je dečak ikada pucao u njegovom objektu, što se ispostavilo kao laž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading