PREVOZIO 237 KILOGRAMA ROBE! Uhvaćen švercer na autoputu kod Vranja

Autor:

Hronika

24.04.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo je odmah naložilo podnošenje krivične prijave protiv osumnjičenog.

PREVOZIO 237 KILOGRAMA ROBE! Uhvaćen švercer na autoputu kod Vranja

Foto: MUP Srbije

Vranjska policija će podneti krivičnu prijavu protiv muškarca (39) iz okoline Bujanovca zbog pronalaska 474 pakovanja rezanog duvana u njegovom automobilu, bez prateće dokumentacije.

Ova akcija sprovedena je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, a sumnja se da je osumnjičeni odgovoran za nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Granična policija je sinoć zaustavila automobil "škodu" kojim je upravljao osumnjičeni na autoputu kod Vranja i pronašla oko 237 kilograma rezanog duvana.

Osnovno javno tužilaštvo je odmah naložilo podnošenje krivične prijave protiv osumnjičenog.

Podsetimo, policija u Bujanovcu, u utorak je zaplenila u ovom mestu 276, 5 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica.

Prema saznanjima, policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bujanovcu, izvršila pretres stana i drugih prostorija, čiji je korisnik muškarac iz Bujanovca, gde su pronađeni akcizni proizvodi bez akcizne markice, dokaza o poreklu robe i prateće dokumentacije, namenjeni daljoj prodaji.

OJT je potvrdilo da u konkretnom slučaju ima elemenata krivičnog dela „nedozvoljen promet akciznih proizvoda“, te će protiv muškarca iz Bujanovca biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading