NAJNOVIJA VEST IZ ISTRAGE UBISTVA MALE DANKE! Da li će ovo pomoći da se nađe telo nesrećne devojčice!?

Autor:

Hronika

22.04.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo male Danke Ilić, koja je nestala 26. marta, još nije pronađeno.

NAJNOVIJA VEST IZ ISTRAGE UBISTVA MALE DANKE! Da li će ovo pomoći da se nađe telo nesrećne devojčice!?

Foto: Društvene mreže

Trenutno se veštače tragovi pronađeni u automobilu JKP „Vodovod“ Bor koji su vozili osumnjičeni za njeno ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković, a kako nezvanično saznajemo, na veštačenju su i predmeti koji su uzeti iz kuće Dragijevića u selu Zlot.

Osim vozila, veštače se i lopate, kao i motorna testera koja je uzeta iz porodičnog doma Dejana Dragijevića.

- Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP "Vodovod" u Boru, 400 je već veštačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila - kaže naš izvor.

Podsetimo, sumnja se da su Janković i Dragijević udarili Danku Ilić automobilom 26. marta, kada je mala Danka na momenat izmakla iz vida majke. Oni su mrtvi pijani, ošamućeno dete ubacili u gepek, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju. 

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Dejan Radenković, nekadašnji pomoćnik načelnika UKP, smatra da su, vremenom, šanse za pronalazak tela male Danke sve manje.

- Vreme uopšte ne ide u prilog ovom slučaju. Kako vreme prolazi, šanse za pronalazak tela male Danke su sve manje upkos svim naporima MUP-a. Po njihovim izjavama, postoji sumnja da je njeno telo više puta premeštano od strane osumnjičenih i njihovim pomagačima, a nažalost jedan od njih je preminuo, a sa njim i tajna. Bez obzira na sve, njima se stavlja na teret krivično delo: Teško ubistvo - rekao je Radenković ranije za Pink.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading