POBEGAO NAKON ŠTO JE UDARIO DETE (10) NA PEŠAČKOM! Majka očajna: "Kakav je to čovek"

Autor:

Hronika

21.04.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzo reagovala na ovaj događaj i uspela je da pronađe vozača na osnovu podataka koje je majka deteta dostavila.

POBEGAO NAKON ŠTO JE UDARIO DETE (10) NA PEŠAČKOM! Majka očajna: "Kakav je to čovek"

Foto: Shutterstock

U prokupačkom naselju Carina juče se dogodila saobraćajna nezgoda koja je šokirala lokalnu zajednicu. Devetogodišnje dete je na pešačkom prelazu udarilo vozilo, a vozač je nakon nezgode pobegao sa mesta nezgode, ostavljajući dete povređeno na putu. Dete je trenutno na Odeljenju hirurgije prokupačke bolnice, gde je zadržano na posmatranju, ali se srećom dobro oporavlja.

Pomaganje prolaznika

Nezgoda se dogodila juče, u subotu, u 12.25 časova dok je devetogodišnjak sa sestrom bio u prodavnici. Nakon što ga je udarilo vozilo, prolaznici su mu pritekli u pomoć i pomogli mu da ustane, nakon čega je otišao kući. Kasnije ga je majka odvela u prokupački Dom zdravlja, gde su zatražili medicinsku pomoć, a zatim su prebačeni u bolnicu.

Reakcija policije

Policija je brzo reagovala na ovaj događaj i uspela je da pronađe vozača na osnovu podataka koje je majka deteta dostavila. Nakon istrage, Osnovno javno tužilaštvo je utvrdilo da nema krivične odgovornosti vozača, te će se protiv njega pisati prekršajni nalog. Ono što je posebno zanimljivo je da je majka deteta prijavila nezgodu saobraćajnoj policiji i dostavila im snimak trenutka nezgode, ali joj je rečeno da će traženje vozača biti moguće tek u ponedeljak.

Reakcija majke

Očajna majka mališana nije krila svoje ogorčenje zbog celokupne situacije.

- Čekajte, šta da ga je ubio? I kakav je to čovek da zgazi dete i pobegne? Gde mi živimo - izjavila je majka deteta, izražavajući očigledno zgražavanje nad postupkom vozača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading