JEZIVO! Pronađeno telo mladića kod Suve Reke! POLICIJA NA LICU MESTA ZATEKLA HOROR SCENU!

Autor:

Hronika

20.04.2024

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je odmah pozvana, ali je nažalost mogla samo da konstatuje smrt.

JEZIVO! Pronađeno telo mladića kod Suve Reke! POLICIJA NA LICU MESTA ZATEKLA HOROR SCENU!

Foto: Printskrin/Tviter

U selu Široko kod Suve Reke danas popodne dogodila se tragedija kada je tridesetdvogodišnji muškarac pronađen obešen u svojoj kući.

Ova vest je potresla celu zajednicu, a policija tzv. Kosova je odmah reagovala na poziv i izašla na lice mesta.


Prema rečima Vesela Gašija, portparola policije za region Prizren, patrola je odmah reagovala na dobijenu informaciju i zatekla obešeno telo na plafonu kuće. Hitna pomoć je odmah pozvana, ali je nažalost mogla samo da konstatuje smrt. Telo je odmah upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Prištini.

Nadležni tužilac je odmah pokrenuo slučaj "istarga smrti" kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Očekuje se da će istraga ove smrti biti sprovedena temeljno i profesionalno, kako bi se razjasnile sve činjenice.

Ova tragedija je podsetnik na važnost mentalnog zdravlja i podrške osobama koje se bore sa teškoćama. U zajednici se već pokrenula inicijativa za pružanje podrške u prevenciji sličnih događaja u budućnosti.

SOS telefon za pomoć
 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading