"NE MOGU DA VERUJEM ŠTA SU BOLESNI UMOVI SMISLILI"! Oglasila se hraniteljka dečaka za koga se tvrdilo da se UDAVIO ČEPOM OD SOKA! MALIŠA ŽIV I ZDRAV!

Autor:

Hronika

15.04.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite, detetov teča je zvao i rekao da je otac izjavio da je bio sa majkom na sahrani, priča hraniteljka dečaka.

"NE MOGU DA VERUJEM ŠTA SU BOLESNI UMOVI SMISLILI"! Oglasila se hraniteljka dečaka za koga se tvrdilo da se UDAVIO ČEPOM OD SOKA! MALIŠA ŽIV I ZDRAV!

Foto: Shutterstock

Vest da se petogodišnji dečak u selu Voluje, koji živi u hraniteljskoj porodici, udavio čepom od soka i preminuo nije tačna, piše Informer.

Ovaj portal tvrdi da je dečak A.J. (6) živ i zdrav, da je uz svoju hraniteljku, koja od šoka još ne može da dođe sebi.

- Evo i sada sam pod visokim pritiskom. Popila sam tablete. Ne mogu da verujem šta mogu bolesni umovi da prirede. Mislim da je to krenulo od njegovih bioloških roditelja, a zbog čega - ne mogu i dalje da shvatim. Komšije nisu smele da mi kažu jer dete i ja smo ovde sami. On mi je sve. Suprug je preminuo, a moja deca su već odrasli ljudi. Sin je u inostranstvu, a ćerka u Beogradu. Ona se takođe potresla. Odmah je išla u policiju da slučaj prijavi, jer su pojedini mediji ovu užasnu vest preneli. Zamislite, detetov teča je zvao i rekao da je otac izjavio da je bio sa majkom na sahrani - vidno uznemirena i uplakana priča starateljka malenog A.J.

Kako kaže, sumnja da su vest o smrti mališana, koji je uz nju već pet godina, plasirali njegovi roditelji.

- Ležao je na "Institutu za majku i dete" u Beogradu, na odeljenju za hematologiju i onkologiju jer je iz požarevačke opšte bolnice upućen sa hemoglobinom koji je bio samo 59. Nakon toga, u naredne dve tri godine, bila je prava borba izvući ga, oporaviti. Sad ne pamti kad je bio bolestan - drhtavim glasom priča hraniteljka malenog A. J. 

Kaže da je dečak živeo u veoma lošim uslovima.

- Biološki roditelji malenog A. J.  sa još petoro dece živeli su u selu Neresnica, odakle potiče dečakov otac, a potom se preselili u Požarevac, odakle je majka. Veoma su čudni i lošeg materijalnog satatusa. Njegova majka je prosila sa njim kada sam ga uzela sa samo godinu dana. Vrlo retko su ga posećivali, iako im niko nije zabranjivao. Tog dana kada su ovo plasirali u medije, mi smo išli po uverenje o polasku u školu. Kakav sok, kakav čep. Ovih dana se nije ni zakašljao, ne znam šta im je bilo i gde su pronašli novinare. Sutra ću se obratiti Centru za socijalni rad u Kučevu i dati izjavu.

Kaže da od stresa jedva živi.

- Zove me mama i moja deca ga toliko vole,  kao da je njihov najrođeniji. Ne mogu da zamislim da mu se išta dogodi, a kamoli ovako nešto - priča žena.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading