IMA POVREĐENIH: Masovna tuča u Novom Pazaru trajala najmanje deset minuta (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.04.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitne službe brzo reagovale.

IMA POVREĐENIH: Masovna tuča u Novom Pazaru trajala najmanje deset minuta (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U kasnim večernjim satima tokom treće bajramske noći, Ulica Stevana Nemanje u Novom Pazaru postala je poprište nasilja kada je grupa tinejdžera ušla u masovni sukob ispred poznatog ugostiteljskog objekta.

Incident koji se odigrao oko 23 časa završio se sa više povređenih, od kojih su neki zadobili ozbiljne rane od hladnog oružja. Situacija je eskalirala iz verbalne rasprave u fizički obračun, a uprkos pokušajima prisutnih da smire situaciju, tuča je trajala sve dok policija nije intervenisala.

Hitne službe su brzo reagovale i povređene su prevezli u lokalnu bolnicu. Policija je započela detaljnu istragu kako bi utvrdila sve okolnosti incidenta. Trenutno je broj povređenih nepreciziran, a stanovnici Novog Pazara kažu da su šokirani i zabrinuti zbog ovog nasilnog događaja koji je narušio mir večeri.

 

Video snimak sukoba

Na videu snimku se vidi kako se na dve strane Ulice Stevana Nemanje odvija tuča među većom grupom mladića. Video je zabeležio samo kraj sukoba, a prema izjavama očevidaca, tuča je trajala najmanje desetak minuta.

Na snimku se vidi kako sukob jenjava na desnoj strani ulice, nakon čega jedan od učesnika pretrčava na suprotnu stranu i priskače u pomoć drugom, koji se drži za oči, najverovatnije zbog upotrebe biber spreja. Potom nastavlja sukob s drugom grupom mladića. Na početku snimka jasno se vidi kako jedan od učesnika, teže povređen, teško hoda, a postoji sumnja da je upravo on povređen oštrim predmetom. Istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading