KLJUČNE TAČKE U VEZI SA UBISTVOM DANKE ILIĆ! Nekadašnji načelnik beogradske policije: Da je dete sakriveno u blizini, siguran sam da bi je do sada policija našla

Autor:

Hronika

10.04.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri ključne tačke ubistva Danke Ilić. Za telom devojčice se još uvek traga.

KLJUČNE TAČKE U VEZI SA UBISTVOM DANKE ILIĆ! Nekadašnji načelnik beogradske policije: Da je dete sakriveno u blizini, siguran sam da bi je do sada policija našla

Foto: Tanjug, Facebook

Istraga u vezi ubistva male Danke Ilić je još uvek u toku. Istražitelji su aktivno angažovani u potrazi za telom nestale devojčice, a pretražuju se i nove lokacije.

Nekadašnji načelnik beogradske policije Marko Nicović istako je da nedostatak tela Danke Ilić, smrt osumnjičenog brata ubice, Dalibora Dragijevića i moguće kontradikcije u izjavama optuženih za ubistvo, čine istragu izuzetno složenom.

 

Ključne tačke:

Nedostatak tela: Nicović smatra da je nedostatak tela otežavajuća okolnost u istrazi. Pretpostavlja da ako bi telo bilo skriveno u blizini, policija bi već pronašla tragove. Nedostatak tela dodatno komplikuje situaciju i otvara mogućnost različitih teorija.

Foto: Facebook, twitter

Danka Ilić i mesto nestanka

- Da je dete sakriveno negde u blizini, siguran sam da bi do sada policija našla. Ovako, sve se komplikuje, jer tela nema - izjavio je on za Telegraf.

Komplikacije izazvane smrću brata osumnjičenog: Smrt brata osumnjičenog dodatno otežava istragu. Brat osumnjičenog je takođe bio osumnjičen, a sada njegova smrt stvara nove složenosti, uključujući različite izjave i moguće konflikte u istrazi.

Istraživanje na novoj lokaciji: Policija sada pretražuje brda i područja duž Zlotske reke, kao i salaše i brda, u potrazi za telom nestale osobe.

Poziv na priznanje: Nicović iznosi svoje lično mišljenje da bi priznanje moglo biti ključno u ovakvim slučajevima, posebno ako se uzmu u obzir sve komplikacije u istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maka

10.04.2024 17:13

Prestanite vise da nam vredjate inteligenciju!!!! Nemate srama ni obraza!!!