"UHVATIO BIH DANKU ZA RUKU I VRIŠTAO": Srbin u Beču slomljen zbog devojčice, strahuje da je oteta! (VIDEO)

Autor:

Hronika

02.04.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Dankom Ilić traje punih osam dana.

"UHVATIO BIH DANKU ZA RUKU I VRIŠTAO": Srbin u Beču slomljen zbog devojčice, strahuje da je oteta! (VIDEO)

Foto: Republika, Društvene mreže

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora, nestala je prošlog utorka u popodnevnim časovima u Banjskom polju i od tog trenutka traje intenzivna potraga za njom.

Pre dva dana osvanuo je snimak iz centra Beča, na kom se vidi devojčica koja neverovatno liči na nestalu Danku, zajedno sa dve državljanke Rumunije. Kako samo saznali, snimak je napravio čovek, Srbin koji boravi u Beču, a potom pokušao da se obrati ženama koje su bile u pratnji devojčice, ali nisu ništa uspele da ga razumeju.

Ekipa portala Republika.rs koja se trenutno nalazi u Beču, imala je priliku da porazgovara sa Srbima koji tamo žive. Oni su istakli da su veoma zabrinuti i da se nadaju da će devojčica biti pronađena. 

Među njima, našao se i sagovornik koji nije mogao da sakrije suze i tugu koju trenutno oseća.

- Upoznat sam od prvog dana i mnogo mi je teško, šta da vam kažem.. To je strašno ako je oteta, ja se nadam da će da je vrate kući. Ja mislim da je na snimku Danka, samo mi nije jasno zašto je on (muškarac koji je napravio snimak) tako dugo čekao i što nije uhvatio dete za ruku. Ja da sam na njegovom mestu, uhvatio bih dete za ruku i vrištao - rekao je zabrinuti sagovornik za Republiku.

 

 

Od trenutka kada je video-snimak poslat, policija u Beču intenzivno radi na rešavanju slučaja.

Od nedelje, istraga je u punom jeku. Pokrajinska kriminalistička služba proverava da li je reč o nestaloj dvogodišnjakinji iz Srbije. Različite opcije se ispituju, koriste se i tehnička pomagala. Detalje o istrazi trenutno ne možemo da iznosimo u javnost - navela je bečka policija za medije. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading