BELIVUKOVI VOJNICI IZLAZE IZ PRITVORA: Stošić ide na slobodu, a Lakićević u kućni pritvor: Sudija pred penziju donela ovu odluku!

Autor:

Hronika

28.03.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova ročišta u ovom predmetu su zakazana za 15. i 16. april.

BELIVUKOVI VOJNICI IZLAZE IZ PRITVORA: Stošić ide na slobodu, a Lakićević u kućni pritvor: Sudija pred penziju donela ovu odluku!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock, Printscreen MUP

Sudija je saopštila odluku veća da se Aleksi Stošiću i Nemanji Lakićeviću odmah ukine pritvor. Lakićević je određena mera zabrane napuštanja stana na Lekinom brdu, sa elektronskim nadzorom.

- Veće je usvojilo argumentaciju odbrane Stošića i našlo je da su izgubili snagu razlozi zbog kojih je pritvor određen, a cenilo je i to što ima narušeno zdravlje - obrazlažući odluku je rekla Beraha Nikićević.

Nova ročišta u ovom predmetu su zakazana za 15. i 16. april.

Podsetimo, na suđenju klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića posle besomučnih uvreda na račun tužilaca i optužnice sudija je reagovala izričitom opomenom optuženih i najavom kažnjavanja, a tužioci su drugi put od početka suđenja zatražili da im sud dostavi transkripte sa suđenja gde su vređani kako bi dodatno postupali protiv lica koja su izrekla po njima nedopustive stvari.

- Osim optuženih koji su izgovorili to što jesu, evo malopre je i advokat Lazarević rekao da tužioci poturaju falsifikate i to je mnogo puta ponovio. Kakva je to izjava? Mi ne poturamo ništa, mi radimo svoj posao i ono što je naš zadatak. Nikoga ne vređamo, a sa suprotne strane se to dešava. Mi imamo mehanizme da tome stanemo na kraj. Primenjujte zakon, to vas molim- rekao tužilac Zoran Babić molećivim glasom.

Belivuk je ponovo tražio reč i pitao Lalića da se izjasni koga je konkretno video da udara Mitića.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading