JEZIVA TUČA NA PROSLAVI ROĐENDANA KOD KOVINA! Mladić zadobio teške povrede glave, ima totalnu amneziju!

Autor:

Hronika

04.03.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob je navodno počeo verbalnom raspravom između Božidara i treće osobe, nakon čega je došlo do fizičkog sukoba. Božidar je zadobio teške povrede, uključujući prelom slepoočne kosti,

JEZIVA TUČA NA PROSLAVI ROĐENDANA KOD KOVINA! Mladić zadobio teške povrede glave, ima totalnu amneziju!

Foto: Shutterstock, ST/N. Pancić

Masovna tuča

Na nedavnoj proslavi rođendana u mestu Dubovac kod Kovina, dogodio se incident koji je rezultirao teškim povredama za 24-godišnjeg Božidara M. Nakon tuče koja se desila tokom proslave 24. februara, mladić je završio u Urgentnom centru sa višestrukim povredama, a  on sam se ne seća celokupnog događaja.

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu oglasilo se povodom ovog događaja i saopštilo da je 37-godišnjem I. M. iz Kovina podneta krivična prijava zbog nanošenja teških povreda. Prema rečima tužilaštva, sumnja se da je osumnjičeni udario Božidara zatvorenom šakom, nakon čega je mladić pao na beton i udario glavu.

- Osumnjičenom se na teret stavlja da je oko dva časa posle ponoći, ispred objekta mesne zajednice u Dubovcu u kojem je bila organizovana proslava rođendana, zatvorenom šakom udario B. M. (24), usled čega je on pao na beton i udario glavu - rekli su iz Tužilaštva.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i pritvor, uz meru zabrane prilaska oštećenom Božidaru M.


Prema informacijama, sukob je navodno počeo verbalnom raspravom između Božidara i treće osobe, nakon čega je došlo do fizičkog sukoba. Božidar je zadobio teške povrede, uključujući prelom slepoočne kosti, dok je osumnjičeni zadržan u pritvoru do 1. marta ove godine.

Poslednje informacije ukazuju na to da je Božidar u stabilnom zdravstvenom stanju i da više nije u životnoj opasnosti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading