RAZBIJENA MALOLETNIČKA BANDA U ŠVAJCARSKOJ! Deca iz Srbije i BiH pljačkala prolaznike!

Autor:

Hronika

01.03.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među uhapšenima, mahom su svi 14-godišnjaci, a najstariji je 16-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

RAZBIJENA MALOLETNIČKA BANDA U ŠVAJCARSKOJ! Deca iz Srbije i BiH pljačkala prolaznike!

Foto: Tanjug/AP

Kantonalna policija Sent Galena u Švajcarskoj juče je privela nekoliko maloletnika koji su u roku od par sati napali i opljačkali dva tinejdžera.

Reč je o maloletničkoj bandi, grupi od 10 dečaka, koja već neko vreme pravi haos na ulicama Alštetena, pišu Nezavisne novine.

Među uhapšenima, mahom su svi 14-godišnjaci, a najstariji je 16-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

Nakon što su u roku od sat vremena prijavljena dva napada, policija je krenula u potragu, a prvo su priveli tinejdžera iz BiH, koji ima 16 godina, a zatim još tri 14-godišnjaka; iz Srbije, Austrije i Švajcarske.

Oni su predati u nadležnost inspektora koji se bave maloletničkom delikvencijom, a još uvek se traga za najmanje pet pripadnika ove bande.

Inače, kako prenose švajcarski mediji, pljačke su bile prilično brutalne jer pored ukradenih stvari, poput sata, torbe, kape, žrtve su fizički napadnute, iako su stariji od napadača.

Podsećamo, muškarac sa pištoljem upao je večeras oko 21.30 u kafić na Čukaričkoj Padini u Beogradu.

On je pretio radniku plastičnim pištoljem i tražio novac. Ali, srećom, nije uspeo da opljačka lokal, jer je u međuvremenu došla policija i uhapsila ga, piše Informer.

On je u PS Čukarica i kod njega je nađen plastični pištolj.

I somborska policija je uspešno pre pet dana okončala intenzivnu istragu koja je dovela do rasvetljavanja deset teških krađa na području Sombora, Bačkog Monoštora i Bеzdana.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading