"NE ŽELIM VIŠE DA IJEDAN RODITELJ OVAKO PATI!" Potresan govor oca ubijenog mladića! (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.02.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apel oca ubijenog Luke, Tonija B., da se građani pridruže protestu odjeknuo je širom društvenih mreža, a odziv je bio iznenađujuće snažan.

"NE ŽELIM VIŠE DA IJEDAN RODITELJ OVAKO PATI!" Potresan govor oca ubijenog mladića! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Ilustracija

Mirni protest koji je održan ispred Županijskog suda u Splitu danas je poslao snažnu poruku ogorčenosti i traženja pravde nakon tragičnog ubistva 22-godišnjeg Luke B. u noći između petka i subote. Pod nazivom "Danas Luka, sutra Ja", protest je okupio građane koji su izrazili svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem pravosudnog sistema i zahtevali adekvatnu kaznu za počinioce ovog zločina.

Apel oca ubijenog Luke, Tonija B., da se građani pridruže protestu odjeknuo je širom društvenih mreža, a odziv je bio iznenađujuće snažan. Njegove reči su odjeknule srcima mnogih, jer je njegova patnja postala simbol patnje mnogih roditelja koji su izgubili svoje najmilije na sličan način.

- Ne želim da ijedan roditelj više ovako pati, oseti bol i tugu, a da se zločincu ne izrekne adekvatna kazna - poručio je ranije Toni B. otac ubijenog mladića.

 

 

Na protestu, Toni B. se zahvalio svim prisutnim građanima na podršci, istakavši da ih je ta podrška ohrabrila i dala im snage da se bore za pravdu i za promene u pravosudnom sistemu. Njegove reči odražavaju duboku potrebu za promenom i nadu u bolje sutra, gde će svaki zločin biti adekvatno kažnjen, a svaka žrtva pravosudnog sistema pronaći pravdu.

Nadajući se da će njihova poruka stići daleko i pokrenuti promene, građani su istakli važnost borbe za pravdu i sigurnost u društvu. Očekuju da će se zakon promeniti kako bi se počinioci ovakvih zločina adekvatno kaznili, a da će se time poslati jasan signal da nasilje i nepravda neće biti tolerisani.

Određivanje jednomesečnog pritvora za ubicu Luke Bančića predstavlja prvi korak u pravcu pravde, ali građani ističu da to nije dovoljno. Traže da počinilac bude adekvatno kažnjen za svoj zločin, jer samo pravda može doneti mir i olakšanje porodicama žrtava, ali i celokupnoj zajednici.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading