MUP PRETRESAO STAN MLADIĆA I DEVOJKE, PRONAŠLI IM OPOJNU DROGU! Tužilaštvo obavešteno o svemu: Ovo je najteži slučaj HOMOFOBIJE!

Autor:

Hronika

26.02.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred ulaza u stambenu zgradu pronađena je razbijena tegla sa manjom količinom biljne materije za koju se takođe sumnja da je droga.

MUP PRETRESAO STAN MLADIĆA I DEVOJKE, PRONAŠLI IM OPOJNU DROGU! Tužilaštvo obavešteno o svemu: Ovo je najteži slučaj HOMOFOBIJE!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Policija je danas izvršila pretres stana na Paliluli gde su zatečene dve osobe, starosti 20 i 25 godina, a pronađeno je oko 70 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i manja količina praškaste materije bele boje za koju se sumnja da je opojna droga "spid".

Takođe, ispred ulaza u stambenu zgradu pronađena je razbijena tegla sa manjom količinom biljne materije za koju se takođe sumnja da je marihuana.

Optužbe za brutalno ponašanje policije prema LGBT osobama

Organizacija "Da se zna" koja se bavi mapiranjem nasilja i diskriminacije nad LGBT populacijom, na konferenciji za novinare u prostorijama Prajd info centra, iznela je tvrdnje o brutalnom postupanju policije prema dve LGBT osobe. Predstavnik organizacije Bojan Lazić opisao je tretman policajaca kao torturu nad dve osobe, jednim gej mladićem i jednom biseksualnom devojkom, koji je trajao celu noć i u stanu i u policijskoj stanici. Optužbama protiv policijskih službenika pridružila se i majka mladića Sanja Malinović.

Reakcija MUP-a na pritužbe

MUP je u saopštenju naveo da je Sektor unutrašnje kontrole obavestio nadležno tužilaštvo o pritužbama na rad policijskih službenika koji su postupali u slučaju. Takođe, ističe se da će, ukoliko se utvrdi da su policijski službenici prekoračili ovlašćenja, biti sankcionisani u skladu sa zakonom.

Prema navodima MUP-a, policija je postupala po naredbi Prvog osnovnog suda i izvršila pretres stana i drugih prostorija na Paliluli u Beogradu, gde su zatečene dve osobe starosti 25 i jedna osoba starosti 20 godina.

Takođe, pronađena je određena količina opojnih droga, a o događaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo koje će se izjasniti o daljim postupcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading