ŽENA U PIDŽAMI OSTALA BEZ SVESTI, PA PREMINULA PORED PUTA: Ovo su najnoviji detalji tragedije u Bečmenu!

Autor:

Hronika

25.02.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su nažalost mogli samo da konstatuju smrt starije gospođe.

ŽENA U PIDŽAMI OSTALA BEZ SVESTI, PA PREMINULA PORED PUTA: Ovo su najnoviji detalji tragedije u Bečmenu!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Ilustracija

Danas u Bečmenu, oko 18 časova, hitna pomoć je primila poziv o pronalasku tela žene pored puta. Nažalost, po dolasku, medicinski tim je mogao samo da konstatuje smrt. Kako je Telegraf prvi pisao, očevici su ispričali da je žena šetala sama u pidžami kada je iznenada izgubila svest.

- Starija žena je u pitanju. Niko od nas ne zna ko je, možda je došla kod nekoga ili se nedavno doselila - izjavio je jedan od očevidaca za Telegraf. Dodao je da su primetili tragove krvi pored nje, što ukazuje na mogući pad.

Nepoznata žena u pidžami

Očevici su izneli da je žena bila nepoznata lokalnom stanovništvu, što je dodatno uznemirilo zajednicu. Njena pojavnost u pidžami i nedostatak identifikacionih dokumenata ostavljaju mnoga pitanja bez odgovora. Uz to, prisustvo krvi na mestu događaja ukazuje na mogućnost da je žena pretrpela povrede usled pada.

Hitna pomoć konstatuje smrt

Hitna pomoć je, po dolasku na mesto događaja, bila primorana da konstatuje smrt žene. Prema njihovim preliminarnim utvrđivanjima, smrt je najverovatnije nastupila prirodno. Ipak, detaljnija istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog slučaja.

Ovaj događaj je ostavio zajednicu u Bečmenu u šoku, a nadležni organi će nastaviti sa istragom kako bi pružili odgovore na pitanja koja su se javila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading