NOVI DETALJI TRAGIČNOG DOGAĐAJA GDE JE NASTRADAO SRPSKI REPREZENTATIVAC! Drug pokušao da spasi Stefana pa i njega IZBOLI!

Autor:

Hronika

25.02.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do ovog tragičnog incidenta došlo je verovatno nakon svađe u beogradskom klubu "Dorćoleta".

NOVI DETALJI TRAGIČNOG DOGAĐAJA GDE JE NASTRADAO SRPSKI REPREZENTATIVAC! Drug pokušao da spasi Stefana pa i njega IZBOLI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Beograd je noćas bio poprište tragičnog događaja koji je šokirao javnost. Mladi srpski reprezentativac Stefan Savić (23) izgubio je život nakon što su ga dvojica napadača jurila kroz Dobračinu ulicu sa namerom da ga izbodu.

Incident nakon svađe u klubu

Do ovog tragičnog incidenta došlo je verovatno nakon svađe u beogradskom klubu "Dorćoleta". Svađa se pretvorila u fizički sukob ispred kluba, gde su počeli gurkanje, a zatim su dvojica napadača krenula u poteru za Stefanom duž Dobračine ulice.

Mladi borac je pokušavao da pobegne, ali su ga sustigli, a jedan od napadača mu je zadao ubod nožem.

Pokušaj spasavanja

Sa Stefanom Savićem je bio i njegov drug S.M. koji je pokušao da ga spasi, ali su napadači i njega uboli u nogu. Ovo je dodatno uznemirilo javnost, jer se vidi hrabrost i prijateljstvo koje je S.M. pokazao u pokušaju da zaštiti svog prijatelja, piše Informer. 

Ova tragedija je izazvala talas šoka i tuge među građanima Beograda i širom Srbije. Mnogi su izrazili svoje saučešće porodici i prijateljima preminulog Stefana, kao i divljenje prema hrabrosti i pokušaju spašavanja koje je prikazao njegov drug.

Reakcija sportske zajednice

Ovo je takođe potreslo sportsku zajednicu, koja je izrazila duboko žaljenje zbog gubitka mladog talenta. Stefan Savić je bio perspektivan sportista čije je ime bilo poznato ljubiteljima sporta širom zemlje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading