NEVEROVATNO! Vozač sa 4,01 promilom alkohola u krvi zaustavljen u Pančevu!

Autor:

Hronika

24.02.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon zaustavljanja, pijanom vozaču je momentalno određeno zadržavanje, a protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

NEVEROVATNO! Vozač sa 4,01 promilom alkohola u krvi zaustavljen u Pančevu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Saobraćajna policija u Pančevu intervenisala je danas u saobraćaju, isključivši vozača automobila "opel astra" zbog vožnje pod uticajem alkohola. Tridesetšestogodišnji muškarac je zaustavljen nakon što je utvrđeno da ima neverovatnih 4,01 promila alkohola u organizmu.

Pijani vozač zadržan i podneta prekršajna prijava

Nakon zaustavljanja, pijanom vozaču je momentalno određeno zadržavanje, a protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje. Kako bi se brzo reagovalo u ovakvim slučajevima, vozač je sproveden kod sudije za prekršaje po skraćenom postupku.

MUP apeluje na odgovornost vozača

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije apeluje na sve vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, te da poštuju sve saobraćajne propise. Ova situacija je još jedan podsetnik svima da odgovorno upravljaju vozilima i čuvaju svoje živote, kao i živote drugih učesnika u saobraćaju.


Ovaj slučaj je još jedan u nizu koji ukazuje na ozbiljnost problema vožnje pod uticajem alkohola. Saobraćajna policija će i dalje sprovoditi rigorozne mere kako bi se smanjio broj ovakvih incidenata na putevima. Važno je da vozači shvate ozbiljnost situacije i preuzmu odgovornost za svoje postupke u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading