BOL GA RAZARA, NE MOŽE DA PODNESE DA MARE VIŠE NEMA! Otac ubijene devojčice u ''Ribnikaru'' tugu leči u alkoholu: ''Pijem da mi bude lakše!''

Autor:

Hronika

24.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Anđelković, otac troje dece često osmehom skriva tugu.

BOL GA RAZARA, NE MOŽE DA PODNESE DA MARE VIŠE NEMA! Otac ubijene devojčice u ''Ribnikaru'' tugu leči u alkoholu: ''Pijem da mi bude lakše!''

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Branko Anđelković je juče pred Višim sudom u Beogradu svedočio u parnici protiv Koste Kecmanovića i njegovih roditelja.

On je pred sudom umesto o manifestaciji bola govorio na svoj način koliko mu je teško bez Mare nasmejane devojčice koju je Kosta ubio u učionici.

Otac ubijene devojčice je pred sudijom rekao da tugu leči time što se prepustio alkoholu.

Ja bežim od realnosti. Pijem da mi bude lakše - rekao je Branko i dodao da ga " ubija" ponašanje odgovornih u Ribnikaru, pojedinih roditelja učenika te škole i roditelja maloletnog ubice.

Otac je dodao i svoje mišljenje o ubici Kosti Kecmanoviću, govoreći da je nije "poremećeni klinac" kakvim ga predstavljaju već da je "dresirani vojnik" ističići da su roditelji Miljana i Vladimir Kecmanović krivi za masakr koji se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Ovaj atipični otac troje dece često osmehom skriva tugu, ali to nije uspeo u nekoliko navrata tokom svedočenja njegove supruge Dragane koja je potresno govorila o najtežim danima u životu.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading