''EMIN IZBOR JE BIO DA STANE ISPRED KOSTE!'' Odbojkaši trener ponosan na ćerku koja je izgubila život u masakru!

Autor:

Hronika

22.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kobiljski je u stravičnom masakru izgubio ćerku Emu koja je hrabro stala ispred pištolja Koste Kecmanovića u nameri da ga zaustavi.

''EMIN IZBOR JE BIO DA STANE ISPRED KOSTE!'' Odbojkaši trener ponosan na ćerku koja je izgubila život u masakru!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, nastavljeno je u Višem sudu u Beogradu.

Dragan Kobiljski, odbojkaški as, govorio je stravičnom masakru u kom je ostao bez ćerke Eme Kobiljski.

Majka je ubijenu Emu naučila da bude ljudina, pa je i mrtva oca učinila najponosnijim.

- Emin izbor je bio da stane ispred Koste. Mene je Ema prevazišla u hrabrosti i čast mi je! - kazao je uzdignute glave Dragan Kobiljski danas u Višem sudu u Beogradu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Večna kuća Eme Kobiljski

Iako je ranije obavestio sud da će danas biti sprečen da dođe odbojkaški as je danas pristupio na parnicu protiv Kecmanovića i škole na Vračaru u kojoj se masakr desio 3. maja.

Kobiljski je podržao potez sad pokojne ćerke koja se isprečila pred ubicu tog dana.

Visoka i vitka devojčica duge kose povikala je " Kosta, Kosta" u pokušaju da ga zaustavi i stala pred njega nakon što je na njene oči pucao u nastavnicu istorije i devojčice u klupama ispred nje.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading