PREBIO PARTNERA BIVŠE ŽENE, 22 PUTA GA IZBO NOŽEM PA BACIO U BUNAR! Danas u Austriji uhapšen ubica Denisa Destanovića! ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI!

Autor:

Hronika

21.02.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još troje iza rešetaka čega završetak istrage, a među njima je i žena oko koje je sukob izbio.

PREBIO PARTNERA BIVŠE ŽENE, 22 PUTA GA IZBO NOŽEM PA BACIO U BUNAR! Danas u Austriji uhapšen ubica Denisa Destanovića! ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI!

Foto: instagram

Danas je u Austriji uhapšen Sjeničanin Sead Zečević  Ahmetović (27), osumnjičen za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina.

Uhapšen po međunarodnoj poternici, Sead Z.A. je optužen za zločin koji je potresao ne samo Sandžak nego i celi Balkan. On je odmah po ubistvu, uz pomoć rođaka, koji je sada takođe u zatvoru, pobegao u, ispostavilo se Austriju.

Osim ovog rođaka ubice, iza rešetaka je i sestrić danas uhapšenog E.Dž. (19) takođe iz Sjenice, koji se tereti sa ubistvo u saizvršilaštvu, ali i partnerka ubijenog i bivša supruga ubice E.H., zbog koje je navodno zločin i izvršen. Ona je navodno znala da bivši suprug planira da joj ubije parnera, ali to nije prijavila policiji.

Republika

Foto: Republika, Rina, Facebook

Mesto gde je pronađeno telo Nusreta Destanovića

 

Prema navodima iz istrage, S.Z. se sumnjiči da je, uz pomoć E.Dž., naneo smrtne povrede Nusretu oštrim predmetom 8. februara, nakon čega je telo žrtve sakrio u bunar. 

Tragična smrt mladog Nusreta Destanovića (28) šokirala je ceo Balkan, a naknadna istraga otkrila je jezivu priču koja ledi krv u žilama. Prema policijskom izveštaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je Sead A, bivši suprug Rijalde H, s kojom je žrtva bila u emotivnoj vezi.

Objavljena je jezive prepiske u kojima ubica preti Rijaldi H, a poruke su nastale znatno ranije, u vreme kada je Rijalda H. bila u svađi sa Seadom Z.

Poruke koje je Sead Z uputio Rijaldi H. nagoveštavale su strašan kraj: "Jedno od vas će otići pod crnu zemlju", napisao je Sead Z, dok je Rijalda H. odgovorila: "Marš bre." Jezive poruke i dalje odjekuju, a njihov jeziv kraj ostavio je dubok trag na čitavom području.

Navodno, Nusre je namemljen sa ljubavnicinog broja da dođe do pumpe na Pešteru. Mislići da ide da se vidi sa njom, Nusret je krenuo, ali tamo ga je dočekao njen bivši muž sa grupom muškaraca. Tu su ga krvnički prebili motkama, zatim 22 puta izboli nožem i bacili u bunar gde je mladić i nađen dva dana kasnije.

Odmah po zločinu, uhapšeni u Austriji je automobil žrtve odvezao do kuće svog rođaka (takođe uhapšen), tu se presvukao i krenuo za Austriju, gde je danas i pronađen.

U međuvremenu je zvao žrtvinu porodicu i tvrdio da on nije taj zločin počinio.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading