MAJKA DEČAKA-UBICE KOSTE KECMANOVIĆA TRAŽI OBEZBEĐENJE: Miljani smeta što može svako da joj priđe - HOĆE DA BUDE NEDODIRLJIVA!

Autor:

Hronika

21.02.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po agencijama za obezbeđenje majka Koste Kecmanovića tražila je snažne muškarce koji bi stajali uz nju i štitili je čak i od pogleda, navodi naš izvor.

MAJKA DEČAKA-UBICE KOSTE KECMANOVIĆA TRAŽI OBEZBEĐENJE: Miljani smeta što može svako da joj priđe - HOĆE DA BUDE NEDODIRLJIVA!

Foto: ST/B. JOVANOVIĆ, Shutterstock, Pixabay.com, Printscreen

Miljana Kecmanović majka Koste Kecmanovića dečaka monstruma sa Vračara, raspitivala se za obezbeđenje, za to kako sebi može da obezbedi nedodirljivost, saznaje Republika iz njoj bliskih krugova. Miljani smeta što je novinari snimaju i slikaju, kao i fotoreporteri koji je u stopu prate na suđenjima u Palati pravde. Ona bi tome, navodno, htela da stane na kraj. 

Naš izvor i sam zapanjen drskošću Miljane Kecmanović u čudu prepričava šta je čuo: 

- Zvala je nekoliko agencija za obezbeđenje lica posle početka suđenja njoj i njenom suprugu Vladimiru. Htela je da se detaljno raspita pod kojim uslovima može da se zaštiti od ljudi koji je okružuju i stalno gledaju, a posebno od onih koji joj prilaze. Ona želi privatnost i nedodirljivost! Možete misliti da majka zločinca hoće privatnost, dok su roditelji  žrtava  njenog sina pogođeni bolom i tugom strpljivi i pristojni sa predstavnicima medija. Hoće da zabrani novinarima da je bilo šta pitaju, snimaju i prate. Videli ste kako je reagovala dok su je posle održnog ročišta pratile dve novinarske ekipe. Drsko im je držala bukvicu, pa čak i zapretila -  rekao je izvor Republike.

Iako mu nije poznato da li je sklopila dogovor sa nekom agencijom i unajmila lično obezbeđenje, naš izvor ističe da se Miljana Kecmanović obraćala i policiji i advokatima nakon suđenja da bi se informisala gde je granica do koje mediji, odnosno njihove ekipe smeju da idu u ulaze u njenu privatnost.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Majke ubijenih devojčica i sestre školskog čuvara dolaze na suđenje u Palatu pravde

- Kostina majka je policiji rekla da se ona raspitala i da nju niko ne sme bez dozvole da snima i slika, a da se to opet radi. Kazala im je da se ne oseća bezbedno i da njenim snimanjem i objavljivanjem tih snimaka i fotografija doživljava kao poziv na linč - prepričao je naš izvor. 

Suđenje Miljani Kecmanović optuženoj pošto je njen dnk nađen na jednom od ispaljenih metaka sina Koste, i njenom suprugu Vladimiru Kecmanoviću koji je istom tom sinu omogućio da uzme oružje i napravi masakr, prethodno ga obučavajući da puca, nedavno je počelo pred Višim sudom u Beogradu. U istom postupku sudi se i dvojici radnika streljane u kojoj se maloletni ubica obučavao.

Od decembra prošle godine vode se i dva parnična postupka koja su pokrenule porodice u masakru Kecmanovića ubijenih devetoro dece i školskog čuvara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Duska

21.02.2024 14:56

zašto da ne traži obezbedjenje,toliko je slikana,da je to stvarno poziv na linč,kao da je ona ubila nekog.Zar vi ljudi,ne biste uradili isto,iskreno

Odgovori 59 118
Tanja

21.02.2024 15:13

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu je toliko bezdušna,samoživa....bez trunke saosećanja, nju apsolutno ne interesuje zločin njenog najmlađeg masovnog ubice na svetu. Naše dece i čika Dragana nema zauvek. Umislila da je van svakog sistema,zakona gleda da izvrda i pobegne što pre u London ili na Havaje. Bezdušno i dalje radi u prosveti!

Odgovori 103 41
bbb

21.02.2024 15:42

@Tanja - Tanja, je l nas ti ovde troluješ? Šta ako pobegne u Pariz?

Odgovori 45 26
Marko

21.02.2024 16:29

Bolsnog naroda.

Odgovori 42 6