ANI OD SILINE EKSPLOZIJE POPUCALI UNUTRAŠNJI ORGANI! Jezivi detalji eksplozije u Paraćinu - komšije ne mogu da dođu sebi!

Autor:

Hronika

21.02.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna tragedija!

ANI OD SILINE EKSPLOZIJE POPUCALI UNUTRAŠNJI ORGANI! Jezivi detalji eksplozije u Paraćinu - komšije ne mogu da dođu sebi!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE, INSTAGRAM/192.RS

Ana S. (37) je preminula juče usled povreda koje je zadobila tokom eksplozije plinske boce u stambenom objektu u Paraćinu, prema informacijama koje je objavio Kurir. Nesrećna žena nije mogla biti spasena zbog teških unutrašnjih povreda izazvanih snažnom eksplozijom.

- Lekari su uradili sve što su mogli, ali misija je bila nemoguća. Eksplozija je bila toliko jaka da prosto nisu imali šta da urade da joj pomognu, jer su joj neki organi popucali od detonacije - kaže izvor Kurira.

Prema dostupnim informacijama, stanarka koja živi iznad stana Ane S. zadobila je povredu glave.

Komšinicu su ušivali, ali niko drugi nije povređen. Jedna devojka iz susedne zgrade je ručala kad se sve desilo i cigla joj je uletela kroz prozor, samo pukom srećom joj je prošla iznad glave i nije je pogodila - kaže sagovornik Kurira.

Podsetimo, prema svedočenjima prisutnih, Ana je usled eksplozije bukvalno izbačena sa balkona svog stana na trećem spratu. Hitna pomoć je našla da je još bila živa kada su stigli, ali je nažalost preminula usled zadobijenih teških povreda.

Zgrada u kojoj se nesreća dogodila pretrpela je veliku štetu, sa vrata koja su ispala iz šarki i razbijenim prozorima koji svedoče o ogromnoj snazi eksplozije. Čak su i stanovi u susednoj zgradi oštećeni, a stanari su u strahu napustili svoje domove.

Komšije uplašene i u šoku

Susedi prmeinule Ane odmah su sinoć evakuisani, a u strahu su danas i stanari obližnje zgrade.

- Popucali su mi svi prozori, staklo je svuda... Ovo nije bila eksplozija već zemljotres - rekla je jedna komšinica juče za Kurir i dodaje da su svi uplašeni jer se nikada ovako jako nije čula detonacija.

Prema rečima druge komšinice, a kako se vidi i na fotografijama i snimcima, od eksplozije je ostala velika rupa na zidu i maltene je terasa na tom spratu srušena.

Vrata sa terase su mi pukla, farba popadala, opiljci su svuda, a u nekim stanovima su i cigle! Ogramna je rupa na tom stanu gde se desila detonacija. To je tako puklo, da sam misla da je negde pao avion - rekla je naša sagovornica, vidno uznemirena.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading