SVEDOČENJE MAJKE ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE! Šokantne izjave o ocu iz pakla koji je ćerku držao zatočenu u kadi: "Gledao ju je kao Boga. Ne branim ga, ali je bilo tako"

Autor: M.B.

Hronika

19.02.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je suđenje ocu iz pakla, a svedoči majka devojčice koja je zlostavljana.

SVEDOČENJE MAJKE ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE! Šokantne izjave o ocu iz pakla koji je ćerku držao zatočenu u kadi: "Gledao ju je kao Boga. Ne branim ga, ali je bilo tako"

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano suđenje Urošu Pašajliću, koji se suočava sa optužbama za zanemarivanje i zlostavljanje svoje osmogodišnje ćerke. Na današnjem ročištu svedočila je njegova nevenčana supruga i majka devojčice Nevena T., koja je izjavila da je Uroš oduvek želeo dete, posebno devojčicu. Ispričala je kako je Uroš bio veoma vezan za svoju ćerku i kako ju je on gledao kao Boga, te da je čak i odabrao njeno ime.

Neočekivane optužbe

Nevena je istakla da ju je Uroš ubedio da zadrži trudnoću, iako je ona prvobitno razmišljala o abortusu. Izjavila je da je saznala za zlostavljanje njene ćerke iz novina te da joj nikada nije palo na pamet da bi Uroš mogao tako nešto da uradi.

- Kad sam zatrudnela htela sam da abortiram, ali me je Uroš ubedio da rodim devojčicu. On joj je dao ime, on ju je gledao kao Boga. Ne branim ga, ali je bilo tako - rekla je Nevena T. na sudu

Drugačija slika

Nevena je naglasila da je poznavala drugačijeg Uroša i da je ovo ponašanje koje je sada optužen za zlostavljanje suprotno od čoveka koga je nekada volela. Takođe je istakla da je videla ćerku poslednji put pre oko tri godine od trenutka hapšenja.

- Ćerku nisam viđala jer on nije hteo, ali je dolazio nekoliko puta kod mene i govorio kako ima napad panike i kako ima problema u vezi. Pričao je kako se svađa sa Ivanom, kako mu smeta što ide kod muškog masera, on je tipičan balkanac kome smetaju takve stvari - ispričala je ona.

- Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi on mogao tako nešto da joj uradi. Ona je bila zaljubljena u svog tatu, volela ga je. Ponekad smo se viđali u restoranu, a ona bi samo u njega gledala. Sećam se da jednom prilikom Lana nije smela da se spusti niz tobogan. Tada joj je Uroš prišao i rekao: "Ajde malena, da te vidimo”. Istog trenutka se spustila - ispričala je Nevena. 

Emotivni svedoci

Tokom svedočenja Nevene, optuženi Uroš je sve vreme gledao u pod i nije imao nikakvu reakciju. Sa druge strane, Uroševa devojka Ivana L., koja je prijavila ceo slučaj, bila je prisutna u sudnici i sve vreme je tiho jecala i plakala, ali nije pogledala u pravcu optuženog.

- Nakon svega mogu da kažem da ovo nije čovek koga sam nekada davno upoznala i sa kim sam bila. Za gospođa Ivanu nemam ništa loše da kažem. Jednom sam samo Lanu pitala za nju, a ona mi je rekla: "Mama to je žena koja samo povremeno spremi doručak" - naglasila je ona.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading