ISPRED KAFANE NA VOŽDOVCU RANJEN OVAJ KIK-BOKSER! Pre 3 godine primio hice štiteći advokata - ima bogatu nasilničku biografiju! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.02.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj incident pridružuje se nizu događaja koji su obeležili Stefanovu biografiju, uključujući i prethodne napade na njega.

ISPRED KAFANE NA VOŽDOVCU RANJEN OVAJ KIK-BOKSER! Pre 3 godine primio hice štiteći advokata - ima bogatu nasilničku biografiju! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Nedavna tuča u kojoj je ranjen kik-bokser Stefan Š. ponovo je bacila svetlo na njegovu burnu prošlost i ranija iskustva s nasiljem.

Ovaj incident pridružuje se nizu događaja koji su obeležili Stefanovu biografiju, uključujući i prethodne napade na njega.

U masovnoj tuči koja je oko dva sata noćas izbila ispred ugostiteljskog objekta nožem su povređene dve osobe. Ekipa Hitne pomoći je na licu mesta zatekla jednog muškarca (35) sa povredama stomaka i on je sanitetom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Drugi pocvređeni muškarac, Stefan Š. je privatnim vozilom dovezen ubolnicu - kažu za Kurir.

Foto: Društvene mreže

Stefan Š.

Prisustvo Stefana Š. u ovakvim događajima, kao što je ranije ranjavanje 2021. godine ispred zgrade u kojoj je radio kao telohranitelj advokata, svedoči o složenim okolnostima i rizicima koje nosi njegovo zanimanje. Njegova povezanost s kontroverznim situacijama i ranijim slučajevima nasilja dodatno privlači pažnju javnosti i istražnih organa.

Tada je radio kao telohranitelj advokata Marka Vujoševića. Pucnjava se desila ispred zgrade u kojoj se nalazila kancelarija advokata. Sumnjalo se da je meta napadača bio advokat Marko Vujošević, a Stefan Š. je ranjen dok ga je štitio. Pogođen je bio u nogu, a napadač je ispalio pet hitaca - podseća izvor Kurira.

Njegovo ime takođe je bilo povezano s ozbiljnim slučajevima nasilja, kao što je tuča ispred kluba "Nana" 2017. godine, koja je rezultirala tragičnom smrću Aleksandra Savkovića. Iako je uhapšen u vezi s tim incidentom, Štefan Š. je kasnije oslobođen optužbi.

Lisice su stavljene osumnjičenima N. I. i N. T. N. I. tereti se za izvršenje krivičnih dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. N. T. je stavljeno na teret krivično delo teško ubistvo pomaganjem, kao i krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave. Obojica su se nakon hapšenja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branila ćutanjem - dodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading