MILETA UBIO BOLESNOG SINA I ŽENU, ĆERKICA ISKOČILA KROZ PROZOR, A ONDA... Bivši policajac doživeo pomračenje uma pa izvršio zločin - Podgorica ne pamti ovakav HOROR!

Autor:

Hronika

29.01.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima komšija, iz stana porodice Drobnjak često su se čule svađe.

MILETA UBIO BOLESNOG SINA I ŽENU, ĆERKICA ISKOČILA KROZ PROZOR, A ONDA... Bivši policajac doživeo pomračenje uma pa izvršio zločin - Podgorica ne pamti ovakav HOROR!

Foto: Facebook

U naselju Tološi u Podgorici, se odigrao nezamisliv horor koji je zapanjio komšiluk i celu zajednicu. Bivši policajac Mileta Drobnjak (51) izvršio je pucnjavu u svom domu, usmrtivši svoju suprugu Veru (49) i njihovog maloletnog sina M. D. (12), koji je patio od teške bolesti.

Jedina preživela članica porodice je starija kćerka, koja se nalazila van stana u trenutku tragedije.

Čula se buka iz njihovog stana, a ubrzo su se začuli u pucnji. Isprva nismo znali da se dogodio zločin, iako je sve naslućivalo na to. Šokirani smo što je M. D. to uradio, jadni oni - kaže komšija ova porodice, a prenose beogradski mediji.

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Crnogorska policija

"Često su se svađali oko maloletnog sina"

Prema svedočenju komšija, iz stana porodice Drobnjak često su dopirale svađe, a bilo je poznato da su imali problema zbog zdravstvenog stanja maloletnog sina. Niko, međutim, nije mogao da pretpostavi da će se situacija ovako tragično okončati.

Svađa je bila žučna, i uglavnom su se čuli glasovi roditelja,a ponekad i glas dečice. U jednom trenutku M. D. je uzeo oružje i počeo da ubija svoje ukućane, a njegova ćerka kad je videla kako je otac ubio majku i brata u pidžami je navodno, iskočila kroz prozor i na taj način je uspela da se spase - navodi se, prenosi Kurir. 

Kako se saznaje, stravičnom zločinu svedočila je ćerkica ubice i žrtve, kao i sestra dečaka, koja je uspela da pobegne kroz prozor.

Ona se povredila prilikom skoka, ali je uspela da pobegne i pozove pomoć.

Foto: youtube.com/Portal Standard

Crnogorska policija

"Gledala je kako joj otac ubije majku i brata"

- Jadno dete... Gledala je kako joj otac ubija majku i brata. M. D. je potom ubio i sebe - kaže sagovornik.

Komšije su izrazile šok i nevericu zbog Miletinog dela, ističući da dete nikako nije krivo zbog svoje bolesti i da ovakvo rešenje nije prihvatljivo ni pod kojim okolnostima.

Vera Drobnjak, supruga i majka žrtava, bila je veoma cenjena nastavnica crnogorskog jezika i književnosti u OŠ "Sutjeska" u Podgorici. Njene kolege, učenici i roditelji su izrazili duboko žaljenje zbog njenog tragičnog gubitka i istakli su njenu predanost poslu i ljubav prema učenicima.

- Znali smo da imaju neke probleme, ali odlučiti da ubiješ celu svoju porodicu je van svake pameti - dodaju komšije. 

Prema pretpostavkama, Mileta Drobnjak je izvršio ovo dela jer nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je njegov sin teško bolestan.

Svedoci tvrde da je stravičnom zločinu prisustvovala ćerka ubice i žrtve, kao i sestra dečaka, koja je uspela da pobegne kroz prozor.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading