NASILJE U BULEVARU MILUTINA MILANKOVIĆA: Radnik obezbeđenja pretukao muškarca ispred kafane, SA PRELOMOM LOBANJE ODVEDEN U BOLNICU

Autor:

Hronika

23.01.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalni napad ispred kafane na Novom Beogradu

NASILJE U BULEVARU MILUTINA MILANKOVIĆA: Radnik obezbeđenja pretukao muškarca ispred kafane, SA PRELOMOM LOBANJE ODVEDEN U BOLNICU

Foto: shutterstock

Policija


Uznemirujući incident dogodio se 21. januara ispred jedne kafane u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu, kada je muškarac N. P. (32) brutalno pretučen, saznaje Telegraf.rs. Prema nezvaničnim informacijama, napadač je bio radnik obezbeđenja, a žrtva je u ovom nemilom događaju zadobila teške povrede glave, uključujući prelom baze lobanje, saznaje Telegraf.

Žrtva zadržana na bolničkom lečenju

Nakon ovog brutalnog napada, N. P. je hitno prevezen u bolnicu gde je zadržan na lečenju zbog teških povreda. Prema poslednjim informacijama, lekari prate njegovo stanje i pružaju mu neophodnu medicinsku negu kako bi se oporavio od ovog traumatičnog iskustva.

Reakcije javnosti na ovaj uznemirujući događaj

Ovaj incident izazvao je veliku zabrinutost među građanima Novog Beograda, koji su izrazili šok i tugu zbog brutalnosti ovog napada. Mnogi su istakli važnost bezbednosti i zaštite građana u javnim prostorima, posebno u svetlu ovakvih događaja koji potresaju lokalnu zajednicu.

Bezbednost u javnim prostorima u centru pažnje

Nasilje u javnim prostorima postaje sve veća tema u društvu, a ovaj slučaj je podigao svest o važnosti adekvatne zaštite i bezbednosti kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti. Građani su sve glasniji u zahtevima za povećanom bezbednošću u kafanama i sličnim mestima gde se okuplja veći broj ljudi.

Apel za hitnu reakciju nadležnih organa

Ovaj slučaj je podstakao apel za hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se osigurala bezbednost građana u javnim prostorima. Pitanja o odgovornosti obezbeđenja i preventivnim merama su postala aktuelna tema i podstakla raspravu o potrebi za efikasnijim merama zaštite.

Uz nadu da će žrtva uskoro biti van životne opasnosti, ovaj uznemirujući događaj ostaje upozorenje o važnosti bezbednosti i zaštite građana u javnim prostorima.

(TELEGRAF)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Žedni Günok

23.01.2024 20:11

Dobro da nema mrtvijeh.