ČAK 143 PAKETA DROGE PRONAĐENO U KAMIONU: Uhapšen muškarac iz Aranđelovca!

Autor:

Hronika

20.01.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje.

ČAK 143 PAKETA DROGE PRONAĐENO U KAMIONU: Uhapšen muškarac iz Aranđelovca!

Foto: Tanjug/D. ANIČIĆ

Više javno tužilaštvo u Vranju odredilo je zadržavanje osumnjičenom J. Z. iz Aranđelovca zbog krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, tokom prepodneva na graničnom prelazu Preševo, prilikom kontrole kamiona na ulazu na teritoriju Republike Srbije kojim je upravljao osumnjičeni, u 12 putnih torbi, pronađeno je 143 paketa sa ukupno 150 kilograma i 800 grama kanabisa.

Da podsetimo, još jedna akcija policije dogodila se na Graničnom prelazu Gradina.

Turski državljanin E. T. (51) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Gradina, pregledom teretnog motornog vozila kojim je upravljao osumnjičeni pronašla tri kartonske kutije u kojima se nalazilo ukupno 33 paketa sa marihuanom. Zaplenjeno je ukupno 135 kilogarama marihuane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ova zaplena je rezultat pojačanih aktivnosti policijskih službenika Uprave granične policije na suzbijanju prekograničnog kriminala.

Turski državljanin E. T. (51) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dejan

20.01.2024 16:39

Treba vratiti smrtnu kaznu, hitno!!!