PRETIO UNUCI DA ĆE JOJ ZAPALITI KUĆU! Bio pijan i kivan na nevenčanu suprugu - nasrnuo i na POLICIJU!

Autor:

Hronika

19.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je zatečen u vidno alkoholisanom stanju.

PRETIO UNUCI DA ĆE JOJ ZAPALITI KUĆU! Bio pijan i kivan na nevenčanu suprugu - nasrnuo i na POLICIJU!

Foto: Shutterstock

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu određeno je zadržavanje do 48 sati M. K. (52), osumnjičenom da je pijan pretio da će zapaliti kuću unuci svoje nevenčane supruge, kao i da je pretio i vređao policajce.

Policijska patrola je, kako se precizira u saopštenju, 18. januara oko ponoći stigla na naznačenu adresu po prethodnom pozivu unuke nevenčane supruge M. K., koja je prijavila da joj je on uputio pretnje da će joj zapaliti kuću.

Osumnjičeni je tom prilikom zatečen u vidno alkoholisanom stanju i takođe je policijskim službenicima uputio više uvreda i pretnji, sa kojima je nastavio i nakon što je priveden u stanicu.

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija i Hitna pomoć

Imao 1,80 promila u krvi

Odmah nakon privođenja, dodaje se, izvršeno je alkotestiranje kojim je utvrđeno da je nasilnik imao 1,80 promila alkohola u krvi. U roku od 48 sati osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti i ometanje službenog lica na dužnosti, biti sproveden u Tužilaštvo radi saslušanja.

Podsetimo, treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv M.J. zbog sumnje da je izvršila nasilje u porodici nad svojom majkom. Incident se dogodio 18. decembra 2023. godine u Novom Beogradu, kada je M.J., kako tvrdi tužilaštvo, u alkoholisanom stanju napala svoju majku staklenim ukrasom sa jelke, prouzrokujući joj lakšu telesnu povredu.

Prema optužbi, nakon što je oštećena pokušala podići optuženu sa zemlje, M.J. je, uhvativši je za vrat, nastavila nasilje, prouzrokujući joj dodatnu povredu u vidu dispafagije. Tužilaštvo ističe da postoje osobite okolnosti koje ukazuju na to da bi puštanje optužene na slobodu moglo ometati postupak uticanjem na svedoke.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading