SAZNALI OD STARIJEG SINA ZA POGIBIJU MEZIMCA! Roditelji nastradalog mladića (18) u Kruševcu: Trebali smo da mu slavimo rođendan za par dana... (FOTO)

Autor:

Hronika

16.01.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U eksploziji u Kruševcu je nastradao mladić, dok je četvoro radnika prevezeno u kruševačku bolnicu na dalju dijagnostiku.

SAZNALI OD STARIJEG SINA ZA POGIBIJU MEZIMCA! Roditelji nastradalog mladića (18) u Kruševcu: Trebali smo da mu slavimo rođendan za par dana... (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nakon što je jutros došlo do eksplozije u fabrici Trajal Kruševcu u kojoj je poginuo mladić Nikola Rašković (18), dok su u detonaciji teško povređeni Marko M. (38), Dušan J. (25), Sara C. (20) i Bojan T. (35).

Podsetimo, jutros oko 9 sati prilikom procesa rada došlo je do eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake. U eksploziji je tada stradao mladić, dok je četvoro radnika prevezeno u kruševačku bolnicu na dalju dijagnostiku.

Ekipa Republike, otišla je u porodični dom tragično nastradalog mladića (18) koji je danas pre podne izgubio život. 

Kako saznajemo sa lica mesta, roditelji mladića su vidno utučeni, i ništa ne progovaraju, osim što zure u jednu tačku, pitajući se "zašto?". 

Majka je, govoreći za naš portal istakla da ne zna šta bi imala da kaže: 

- Ne znam šta da vam kažem, ostala sam bez sina… saznali smo od drugog sina Lazara, on je inače stariji od Nikole i radio je na pumpi. Njemu je stigao poziv preko Nikolinog telefona, gde su javili da je došlo do eksplozije u fabrici - rekla je majka. 

Otac dodaje da je nesrećni mladić za 10 dana trebao da napuni 19 godina. 

- 30. januara bi mu bio rodjendan, evo, ja i sad sve gledam na put, tu je trebalo da ga ostavi autobus, da se ovo nije desilo, on bi za sat vremena bio kod kuće - rekao je otac. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

16.01.2024 20:17

Jadno dete. Saucesce porodici.