PORODICA OSTALA BEZ JEDINCA: Vukanova prijateljica o nastradalom mladiću iz Čačka!

Autor:

Hronika

04.01.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Vukanova devojka J.Z. hospitalizovana je u Opštoj bolnici u Čačku.

PORODICA OSTALA BEZ JEDINCA: Vukanova prijateljica o nastradalom mladiću iz Čačka!

Foto: Društvene mreže

Vukan K., mladić koji je juče izgubio izgubio život na putu Čačak-Požega, bio je aktivan sportista i dobro vaspitan. On  nikada ne bi dozvolio sebi brzu i nepotrebno rizičnu vožnju, posebno kada je u pitanju bila bezbednost njegove voljene devojke.

Prijateljica porodice, koja je delila nezaboravne trenutke sa Vukanom, kaže da je cela porodica trenutno u šoku.

Vukan je bio prvorođeno dete svojih roditelja, lekara iz Aranđelovca, i imao je mlađeg brata i sestru. Njegova predanost porodici i ljubav prema devojci bili su neprocenjivi.

Roditelji su, prema rečima sagovornice, ugledni lekari posvećeni svojoj deci. Proslava Vukanovog 18. rođendana, tokom koje mu je poklonjen automobil "reno klio", bila je ispunjena radosti, okupljena porodicom i prijateljima koji su s nestrpljenjem isčekivali nove životne korake mladog para.

Vukan i J.Z. su se baš mnogo voleli, ne može čovek ni da ih sretne negde a da nisu zajedno. Ne znam da li su devojci saopštili da on nije živ, ne znam kako će to podneti.

Kako kaže, sad je najvažnije da se ona oporavi i da njihove porodice mogu da budu jedna uz drugu u najtežim trenucima.

Vukan je bio mlad, ali je oprezan vozač, opet kažem, ne bi ih doveo u opasnost pogotovo zbog devojke, nikada je ne bi ugrozio. Šta se tu desilo neka utvrdi istrada, ali nije bilo razloga za žurbu sa njegove strane - kaže sagovornica Kurira i objašnjava:

- Rečeno nam je da je izletela divlja svinja na put ili mu je čak pala na haubu. Ne znam kako bi u tom trenutku reagovao i najiskusniji vozač, a ne Vukan, dete od 18 godina.

Podsetimo, Vukanova devojka J.Z. hospitalizovana je u Opštoj bolnici u Čačku.

- Pacijentkinja je stabilnih vitalnih parametara i nastavljeno je njeno lečenje u jedinici intezivne nege - potvrđeno je ovoj ustanovi za medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading