PROGANJALA PILOTA, NAREĐENO JOJ LEČENJE: Saslušana devojka (32) iz Beograda!

Autor:

Hronika

27.12.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu predloga tužilaštva sud je doneo rešenje kojim je osumnjičenoj određen pritvor i smeštena je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu

PROGANJALA PILOTA, NAREĐENO JOJ LEČENJE: Saslušana devojka (32) iz Beograda!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Treće osnovno javno tužilaštvu u Beogradu saslušalo je osumnjičenu T.P. (32), kojoj je, nakon toga, određeno zadržavanje zbog sumnje da je počinila proganjanje.

Osumnjičenoj se stavlja na teret da je u vremenskom periodu od meseca jula do meseca decembra 2023. godine proganjala oštećenog D.M. uporno pokušavajući da, protiv njegove volje, sa njim uspostavi komunikaciju putem svog broja telefona i broja telefona članova njene porodice i poznanika, kao i putem društvenih mreža sa svog profila i sa lažnih profila, saopšteno je.

- Osumnjičena je priznala izvršenje krivičnog dela i izjavila da je po zanimanju stjuardesa, te da je želela da se zaposli u aviokompaniji gde oštećeni radi kao pilot. Potom je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu donelo naredbu za psihijatrijsko veštačenje. Komisija veštaka je u prostorijama tužilaštva obavila veštačenje osumnjičene na osnovu kojeg je utvrđeno da je u pitanju neuračunljivo lice. S obzirom na tu činjenicu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor i da se smesti u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu zbog postojanja opasnosti da bi usled duševnih smetnji mogla da izvrši krivično delo i da utiče na oštećenog. Na osnovu predloga tužilaštva sud je doneo rešenje kojim je osumnjičenoj određen pritvor i smeštena je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu - stoji u saopštenju Tužilaštva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading