HOROR! ČOVEK NEPOMIČNO LEŽI NA PEŠAČKOM PRELAZU! Oboren pešak u Novom Sadu - hitna pomoć na licu mesta!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

22.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stepen povreda nije poznat, a čovek navodno leži nepomično.

HOROR! ČOVEK NEPOMIČNO LEŽI NA PEŠAČKOM PRELAZU! Oboren pešak u Novom Sadu - hitna pomoć na licu mesta!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Danas se dogodila saobraćajna nezgoda na Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Sadu, koja je rezultirala obaranjem pešaka.

Detalji o stepenu povreda nisu još uvek poznati, ali prema nezvaničnim informacijama, čovek leži nepomično na mestu nesreće. Ova nezgoda izazvala je stvaranje velikih gužvi u saobraćaju, dok se građani i vozači nadaju brzom dolasku hitne pomoći.


Bulevar Mihajla Pupina, jedna od glavnih saobraćajnica u Novom Sadu, postao je poprište saobraćajne nezgode koja je uzdrmala građane.

Nesrećni pešak, čiji identitet još uvek nije otkriven, našao se u centru pažnje nakon što je oboren u ovoj nesreći. Hitna pomoć je na putu, a dok se čeka njihov dolazak, saobraćaj je u potpunosti paralisan, ostavljajući vozače i pešake u neizvesnosti i zabrinutosti.


Nedavno se postavilo pitanje bezbednosti na pešačkim prelazima širom Novog Sada, a današnja nezgoda na Bulevaru Mihajla Pupina samo je podgrejala ove diskusije. Postavlja se pitanje da li su prelazi dovoljno obezbeđeni i da li vozači zaista vode dovoljno računa o pešacima. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading