MISTERIJA KRVAVOG OBRAČUNA KOD ŠAPCA: Moguća dva motiva filmske pucnjave - iz kola u pokretu sasuo rafal!

Autor:

Hronika

13.12.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.P. će naknadno biti saslušan u roku od 48 sati od dana donošenja rešenja o zadržavanju, kada bi mogao biti otkriven i motiv ove pucnjave.

MISTERIJA KRVAVOG OBRAČUNA KOD ŠAPCA: Moguća dva motiva filmske pucnjave - iz kola u pokretu sasuo rafal!

Foto: ST/N.MANDIĆ, Shutterstock

Muškarac D. P. (71) iz Majura kod Šapca sumnjiči se da je u utorak oko 15 časova hicima iz pištolja ranio Šapčanina B. D. (45) i na teret mu se stavlja izvršenje krivičnog dela ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Napadač je bio u kolima kada je ispalio nekoliko hitaca u žrtvu. Jedan od tih hitaca žrtvu je pogodio u glavu. B. D. je zbog težina povreda prevezen u beogradsku bolnicu - navodi  sagovornik, piše Kurir.

Prema rečima očevidaca, pucnjava je bila nalik filmskoj.

- Ja sam u tom trenutku prolazila kolima i sve se desilo nekako filmski, kad je krenuo iz auta mislila sam da će i mene da ubije, izašao je, prišao mu i počeo da puca - navela je žena koja se našla na licu mesta.

Kako kažu neki od meštana, pominju se dva moguća motiva.

- Moguće je da je ljubomora, ali i lihvarski poslovi. Strah nas je da o tome i govorimo, kod nas ovakih slučajeva nema, ne znamo šta kome može da padne na pamet - kažu meštani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nakon pucnjave, da podsetimo, D.P. se dao u beg ali policijski službenici su ga identifikovali, locirali i lišili slobode.

Kako se saznaje, D.P. će naknadno biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu u roku od 48 sati od dana donošenja rešenja o zadržavanju, kada bi mogao biti otkriven i motiv ove pucnjave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading