KO JE BILA BIBA ŠEKULARAC? Podzemlje devedesetih je se plašilo, a za njom su ludeli Legija i Šiptar - još uvek ''vlada'' u mutnim vodama!

Autor:

Hronika

10.12.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Biba Šekularac bila je i ostala jedna od najmoćnijih žena beogradskog podzemlja.

KO JE BILA BIBA ŠEKULARAC? Podzemlje devedesetih je se plašilo, a za njom su ludeli Legija i Šiptar - još uvek ''vlada'' u mutnim vodama!

Foto: Profimedia, privatna arhiva

Aleksandra Biba Šekularac je svojevremeno bila jedna od najfatalnijih devojaka u Beogradu, a sa samo 19 godina je dovođena u vezu sa zemunskim klanom, pre svega njihovim vođama Miloradom Ulemekom Legijom i Dušanom Spasojevićem Šiptarom.

O njoj se ne zna mnogo, a sumnja se da i dan danas živi ''na visokoj nozi''. Navodno je bila prvo Legijina devojka, a onda Dušana Spasojevića Šiptara. Istragom policije je utvrđeno da je bila veoma uticajna među ''zemuncima'' koji su je smatrali za opasnu devojku.

Republika

Foto: printskrin

Milorad Ulemek Legija

Neretko je viđana u prestižnim beogradskim klubovima i splavovima, a njeno pojavljivanje je uvek bilo upečatljivo - u luksuznim automobilima i često u pratnji konvoja automobila.

Kako je ranije navođeno, Šiptarov angažman oko ubistva Zorana Đinđića ga nije sprečilo da nekoliko dana pred atentat u svoj dom u Šilerovoj ugosti dve atraktivne maloletnice koje su o toj poseti uredno obavestile društvo na jednoj zemunskoj žurci.

Šekularac je zbog svoje bliskosti sa zemunskim klanom uhapšena u akciji "Sablja" - akciji koja je za cilj imala pronalaženje i hapšenje osoba za koje se sumnja da su učestvovale u ubistvu Zorana Đinđića.

Republika

Foto: Privatna arhiva, Printcreen/Rudar/YouTube

Dušan Spasojević Šiptar

Takođe, ime Aleksandre Šekularac se pominjalo u istrazi atentata na biznismena Milana Beka u kojoj je sa njom obavljen informativni razgovor. 

Navodi se da poslednjih godina često putuje u inostranstvo sa "uglednim" prijateljima kojima organizuje žurke na kojima su obavezne i dekor mlade i lepe devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading