UHAPŠEN NAPADAČ (33) IZ KNEZ MIHAILOVE: Zario nož mladiću (25) u grudi!

Autor:

Hronika

08.12.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. V. teško je povređen u napadu koji se dogodio sat i po vremena nakon ponoći 2. decembra, a napadač je u tom trenutku bio sa još tri osobe.

UHAPŠEN NAPADAČ (33) IZ KNEZ MIHAILOVE: Zario nož mladiću (25) u grudi!

Foto: shutterstock

Policija

S. D. (33), osumnjičen da je 2. decembra u Ulici Kneza Mihaila nožem u grudi ubo mladića A. V. (25), uhapšen je danas i određeno mu je zadržavanje, saznaje "Blic".

Policija je uhapsila S. D (33) po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, A. V. teško je povređen u napadu koji se dogodio sat i po vremena nakon ponoći 2. decembra, a napadač je u tom trenutku bio sa još tri osobe.

- Mladić je primljen sa teškom telesnom povredom, a neposredno pre toga je napadnut. Sumnja se da ga je napadač ubo u predelu grudi nožem i da je nakon toga pobegao. Prema dosadašnjim informacijama napadač je u trenutku napada bio u društvu tri osobe - rekao je tada izvor upoznat sa slučajem.

A.V. (25) iz Beograda koji je izboden u nedelju sat nakon ponoći operisan je u Urgentnom centru i njegovo stanje je stabilno.

Mladića je operisao grudni hirurg. Izašao je sa odeljenja intezivne nege. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno - rekao je sagovornik upoznat sa slučajem. 

Prema rečima svedoka njemu je mladić zatražio cigaretu, ali je on rekao da "nema i da produži dalje". Prema njihovim rečima, napadač se vratio i ubo ga nožem u grudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading