UDARAO JE NJENOM GLAVOM O ZID DOK JOJ NIJE IŠČUPAO KOSU SA KOŽOM: Deda nasmrt pretučene devojčice Petre (2) ispričao monstruozne detalje ubistva!

Autor:

Hronika

08.12.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Todorovska, majka male Petre, bila je prisutna tokom zlostavljanja deteta, a njeno "objašnjenje" o povredama Petre izazvalo je šok i nevericu. Na saslušanju je tvrdila da je dete samo palo i povredilo se, dok je ona bila u WC-u i nije stigla da joj pomogne.

UDARAO JE NJENOM GLAVOM O ZID DOK JOJ NIJE IŠČUPAO KOSU SA KOŽOM: Deda nasmrt pretučene devojčice Petre (2) ispričao monstruozne detalje ubistva!

Foto: Tanjug, Facebook, Shutterstock

jelena T. i Miloš N. ubili bebu

Viši sud u Zaječaru doneo je presudu kojom je Miloš Nikolić (26) osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog brutalnog ubistva male Petre V. (2), ćerke njegove tadašnje devojke Jelene Todorovske (24). Ovaj tragičan događaj potresao je čitavu javnost, a detalji koji su isplivali tokom suđenja šokirali su mnoge.

Tragičan događaj koji je potresao porodicu i javnost

Deda ubijene devojčice, Ljubinko, izrazio je nadu da će zločinci biti osuđeni na maksimalne kazne, ali je istakao da to neće vratiti njegovu unuku. Iz njegovih reči može se zaključiti da je porodica prošla kroz težak period nakon gubitka male Petre.

- Nije trebalo ovako da bude... Nije dete trebalo da ode nedužno.. Moj bratanac Nemanja, Petrin tata, nije više isti čovek. Promenio se, plače noću, žao mu je što nije uspeo da uzme i Petru od Jelene, kao što je uspeo da uzme starije dvoje Dunju i Dušana. Svaki dan idemo na groblje, sedimo i plačemo... Šta da radimo - rekao je tada kroz plač i molio da se istina istera do kraja.

Porodična drama i traume

Nemanja, Petrin otac, takođe je prošao kroz veliku traumu zbog gubitka ćerke. Njegovo ponašanje se promenilo, a svakodnevno pati zbog gubitka deteta. Porodična dinamika, kako je opisao deda Ljubinko, bila je ispunjena konfliktima i teškim odlukama.

- Jelena nikad nije bila uz decu. Stalno je imala druge muškarce, moj Nemanja je to znao i jednom joj je oprostio, zbog dece... Ona je posle opet otišla s drugim, ostavljala decu same, mi smo se brinuli o njima. Uzela nam je Petru, nama je nisu dodelili, jer je, kako su nam rekli još mala i treba da bude sa majkom. Odnela je sa tim Milošem. Mi nismo znali šta se tamo dešava... Nismo išli u kuću kod njih. Išla je Jelenina rođena sestra Tamara. Ona je i našla Petru kako leži, bila je sva modra, krvava, razbijene glavice, gušila se... Miloš i Jelena su bili unutra, gledali u Petru takvu, Tamara je zgrabila Petru i potrčala sa njom u bolnicu. Tada je Jelena potrčala za njom, uzela joj Petru i odnela u bolnicu. Tamara je kod njih došla sa svojim detetom u posetu, kada je videla Petru, podigla je i pojurila, svoje dete je ostavila tu koliko je bila van sebe od svega. Pokušala je da je spasi, ali kasno... Da nije potrčala, verovatno malenu niko ne bi odneo u bolnicu - plače Ljubinko i pita se kakva je to majka koja je to mogla da dopusti.

Apel za istinu i pravdu

Ljubinko je istakao da želi da se istina o celom slučaju sazna do kraja. Iz njegovih reči može se osetiti očaj i bol porodice koja je ostala bez voljene članice.

- Ja ne znam šta je to. Ona još štiti tog Miloša i dalje, a dete joj ubio. Tašta Mirjana, Jelenina majka je bila ovde kod nas, napala Nemanju, još da se svađa sa njim kako je on ovakavi onakav, a njena ćerka pustila dete da mu ubiju. Miloš je Dušana, starijeg sina udarao, ali nismo mogli da zamislimo da ovo može da se desi. Jednom je Jelena došla ovde s Petrom koja je bila u modricama, pitao sam je od čega joj je to, kaže, pada, udara se, mala je... Da sam tada samo znao... Još je Jelena išla i pričala da je moj Nemanja bio nasilan i to kada je uhvatio u drugoj prevari, ocrnila ga ni krivog ni dužnog. Svi su to pisali, a to nije tačno! Svi ovde znaju, celo selo kakva je... Svi mogu da kažu - jada se Ljubinko.

Detalji monstruoznog iživljavanja

Tokom suđenja otkriveni su užasavajući detalji o tome kako je Miloš Nikolić zlostavljao malu Petru. Prema rečima sagovornika iz istrage, dete je tokom monstruoznog iživljavanja držao za kosu i udarao njeno glavom o zid, što je na kraju dovelo do njenog tragičnog kraja.

- Policija je na zidu u kući videla krv, a u ćošku na podu komad devojčicine iščupane kose. Urađena je DNK analiza i utvrđeno je da to Petrina krv. Veruje se da je Miloš Nikolić, osumnjičen za njeno brutalno ubistvo, osim što ju je udarao šakama po telu i glavi, digao držeći je za kosu i udarao njenom glavom o zid dok joj nije išupao kosu sa kožom i tu je dete palo na pod - rekao je sagovornik.

Reakcije majke i okolnosti slučaja

Jelena Todorovska, majka male Petre, bila je prisutna tokom zlostavljanja deteta, a njeno "objašnjenje" o povredama Petre izazvalo je šok i nevericu. Na saslušanju je tvrdila da je dete samo palo i povredilo se, dok je ona bila u WC-u i nije stigla da joj pomogne.

Kako navodi deda nesrećne devojčice, posle ubistva svoje unuke išao je kod komšija koji žive pored kuće u kojoj se dogodio zločin i da su mu rekli da su ih viđali da se svađaju, pa posle ljube i mire.

- Niko nije hteo da se meša. Videli su i čuli i svađe i plakanje, čuli su i Petru kako plače, ali niko ništa... Rekli su mi, oni su tako stalno, pa ih posle vidimo idu grle se i ljube... Strašno... Posle mi jedan bivši policajac, komšija njihov kaže da mu je Miloš oteo psa i mučio, ali da je uspeo da ga nađe i spasi - priča stric i za kraj opet ponavlja da želi samo da se istina sazna.

Pravda za malenu Petru

Ovo je deveta doživotna kazna u Srbiji od 2019. godine, kada je uvedena ova kazna. Podsećamo da je zločin koji je Miloš Nikolić počinio izazvao veliku pažnju javnosti i pokrenuo pitanje pravde za najteža krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading