POGINUO SIN, OTAC TEŠKO POVREĐEN! Novi detalji teškog udesa kod Boljevca! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.12.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru dva kombija poginuo sin, a otac koji je vozio teško povređen.

POGINUO SIN, OTAC TEŠKO POVREĐEN! Novi detalji teškog udesa kod Boljevca! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Juče oko 12 časova došlo je do teške saobraćajne nesreća u Boljevcu kod Obrenovca u kojoj je došlo do sudara dva kombija.

Putnik u kombi vozilu Z.P. (26) je poginuo, a vozio je njegov otac D.P. (46) koji je teško povređen.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobio je i vozač M.I. koji je kako se sumnja izazvao nesreću. On je nakon ukazane pomoći priveden u policijsku stanicu gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti privedn kod tužioca. 

- Sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je kombi kojim je upravljao M.I. kretajući se iz smera Surčina ka Obrenovcu prešao u levu traku i sudario se sa kombijem koji mu je dolazio u susret. Od siline udarca I.M . je kombijem sleteo sa puta - reko je izvor za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Oni su iz Smedereva, a imaju stan ovde u Beogradu. Prema svim inforamcijama koje imam taj drugi kombi ih je udario u trenutku kada je preticao automobil ispred sebe. Z.P. je od zadobijenih povreda poginuo na mestu nesreće , a teško je povređen njegov otac. Mislim da je reč o prelomu noge... 

Uviđaj na licu mesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije, a zbog vršenje uviđaja na izuzetno prometnoj saobraćajnici došlo je do privremene obustave saobraćaja od 12,45 časova do 17.00 sati.

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u sredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading