U SUDARU DVA KOMBIJA U BOLJEVCIMA POGINULA JEDNA OSOBA: Preticao, pa izazvao udes, određen mu pritvor!

Autor:

Hronika

04.12.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u sredu.

U SUDARU DVA KOMBIJA U BOLJEVCIMA POGINULA JEDNA OSOBA:  Preticao, pa izazvao udes, određen mu pritvor!

Foto: shutterstock

Policija

I.M. je uhapšen i nakon toga mu je određen pritvor zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila danas u Boljevcima, u kojoj je jedna osoba poginula.

U sudaru dva kombija u Boljevcima nastradao P.Z. (26), dok su teško povređeni P.D. i osumnjičeni I.M. I.M. se tereti za krivično delo "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja".

On je, upravljajući kombijem iz smera Surčina u pravcu Obrenovca, krenuo u preticanje, prešao na levu stranu kolovoza, te je tom prilikom desnom ugaonom bočnom stranom vozila udario u prednju desnu stranu kombija kojim je upravljao D.P., a koji se kretao iz pravca Obrenovca u pravcu Surčina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Uviđaj na licu mesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije, a zbog vršenja uviđaja na izuzetno prometnoj saobraćajnici došlo je do privremene obustave saobraćaja u vremenskom periodu od 12:45 časova do 17:00.

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u sredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading