VANJA PRONAĐENA SA VEZANIM RUKAMA I NOGAMA? Meštani iznose jezive detalje ubistva mlade devojke!

Autor:

Hronika

04.12.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Gorčevska nestala je 27. novembra, a njeno telo je pronađeno u nedelju uveče.

VANJA PRONAĐENA SA VEZANIM RUKAMA I NOGAMA? Meštani iznose jezive detalje ubistva mlade devojke!

Foto: Shutterstock, facebook, Profimedia

Devojčica Vanja Gorčevska (14), čije je telo pronađeno zakopano u ataru makedonskog sela Brazda, navodno je otkrivena sa vezanim rukama i nogama, nezvanično saznaje Telegraf.rs na licu mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, telo devojčice je pronađeno sa vezanim rukama i nogama. Ministar policije Oliver Spasovski i makedonski tužilac Gavril Bubevski potvrdili su na konferenciji za medije da je devojčica oteta i ubijena, a detalji slučaja se i dalje istražuju.

Forenzičari i policijske snage i dalje obezbeđuju mesto gde je telo pronađeno, dok se istovremeno sprovode dalje istrage u vezi sa ovim tragičnim događajem.

- Zgrabili su je u zgradi. Vezali su joj ruke i noge i strpali u vreću za spavanje i stavili je u automobil "citroen". Ispred njih je sve vreme išlo vozilo "reno Kango". Dete su odveli van Skoplja, gde je devojčica ubijena, a vozilo zapaljeno - naveo je ministar policije Spasovski.

Da podsetimo, Vanja Gorčevska nestala je 27. novembra, a njeno telo je pronađeno u nedelju uveče. Za njeno ubistvo osumnjičeno je pet osoba, među kojima su njen otac i glavnoosumnjičeni Palevski za koga Tužilaštvo i MUP Severne Makedonije tvrde da je preko Srbije pobegao u Bugarsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading