OTKRIVENO! VANJIN OTAC ORGANIZOVAO OTMICU ĆERKE: Isplivali jezivi detalji ubistva devojčice

Autor: T. Vasiljević

Hronika

04.12.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konferencija za medije povodom ubistva male Vanje Gorčevske, počela je u 9.30 časova, kada su otkriveni jezivi detalji ubistva male devojčice.

OTKRIVENO! VANJIN OTAC ORGANIZOVAO OTMICU ĆERKE: Isplivali jezivi detalji ubistva devojčice

Foto: Shutterstock, facebook, Profimedia

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski održao je konferenciju za medije, na kojoj je rekao da je otac 14-godišnje Vanje Gorčevske učestvovao u njenoj otmici.

Pod rukovodstvom javnog tužilaštva, tokom protekle noći rasvetlili su slučaj, obezbeđeni su takođe i dokazi.

- Preduzete mere nisu nas dovele do izvršilaca ovog gnusnog dela. Petoro osoba je osumnjičeno, trojici je određen pritvor, jedno je van zemlje, a maloletnikov otac je priveden i saslušan. Starija osoba iz Velesa nema nikakve veze sa maloletnikom, ali mu je zbog povezanosti sa jednim od osumnjičenih oduzeto vozilo, pa je maloletnik odveden sa ulaza u rezidenciju nakon što je otac prethodno podelio informacije o kada je ležala sama od kuće - rekao je Spasovski.

Kako je rečeno, učiniće se sve da se ovo čudovište privede pravdi čim kroči na tlo.

- Motiv je korisnost gde je neko od lica sporazumno i po saznanju, prema prvim saznanjima člana porodice, organizovalo izvršenje krivičnog dela kako bi iznudio novac od majke, kako bi svima okoristio.

Podsetimo, u Tužilaštvu je potvrđeno da je priveden Aleksandar, otac kidnapovane i ubijene Vanje Gjorčevske. Za sada mu nije određen pritvor, a saslušanje još traje. Podsećanja radi, otac je druga osoba koja je sada ubijenog Vanju prijavila kao nestala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading