VANJA (14) IZ SKOPLJA PRONAĐENA MRTVA!

Autor:

Hronika

03.12.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije poznat uzrok smrti devojčice.

VANJA (14) IZ SKOPLJA PRONAĐENA MRTVA!

Foto: Facebook

Tinejdžerka (14) iz Skoplja koja je nestala u subotu pronađena je mrtva.

Policija Severne Makedonije saopštila je da je u okolini Skoplja pronađeno telo Vanje G. (14) koja je nestala 27. novembra.

Za nestanak devojčice osumnjičeno je pet osoba. Kako pišu lokalni mediji, troje je pritvoreno, a jedna osoba je van zemlje.

Policija je saopštila da je prethodno pronađeno izgorelo vozilo marke „sitroen“. Nakon veštačenja obezbeđeni materijalni dokazi o umešanosti jednog osumnjičenog, prenosi Sloboden pečat.

Takođe je utvrđeno da je devojčica tim vozilom oteta ispred ulaza u kuću. Tokom saslušanja otkriveno da je ubijena istog dana, 27. novembra, nešto oko 10 sati.

Kako navode iz MUP-a, motiv za ovaj zločin je lični interes.

U blizini Vanjinog tela pronađena je još jedna ubijena osoba, stara 70 godina.

Javni tužioci Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje i Osnovnog javnog tužilaštva Veles izvršili su uviđaj na dve lokacije na kojima su pronađena tela nestalih. Izdati su nalozi za obdukciju tela žrtava i za pravilnu identifikaciju. Takođe su izdati nalozi za prikupljanje i veštačenje svih tragova i dokaza sa obe lokacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading