NESREĆA ILI SAMOUBISTVO? Sugrađani tvrde da je otac namerno sleteo u reku Moraču sa šestogodišnjim sinom!

Autor:

Hronika

03.12.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga i majka nastradalog dečaka, kako navode sagovornici, nije u stanju ni da stoji na nogama od tuge koja ju je zadesila. Zbog toga još uvek nije odlučeno kada će biti obavljena sahrana oca i sina.

NESREĆA ILI SAMOUBISTVO? Sugrađani tvrde da je otac namerno sleteo u reku Moraču sa šestogodišnjim sinom!

Foto: RTCG / SCREENSHOT

U petak oko 13.20 sati, u podgoričkom naselju Konik, dogodila se nesreća kada je automobil marke "golf 4" sleteo s puta i završio u nabujaloj reci Morači. U automobilu su se nalazili A. Đ. (36) iz Podgorice i njegov šestogodišnji sin. Međutim, prema tvrdnjama nadležnih i žitelja, ovo nije bila obična nesreća.

Teška bolest kao okidač

Prema rečima sagovornika, A. Đ. je bio teško bolestan i već neko vreme se nije osećao dobro nakon što mu je dijagnostikovana neizlečiva bolest. Njegova reakcija na saznanje o bolesti bila je vidljiva i za okolinu - često su ga viđali kako šeta ulicom, delujući izgubljeno. Očigledno je da je bolest ostavila dubok trag na njega i da je, prema tvrdnjama, bio u "ludilu" u trenutku kada je odlučio da izvrši samoubistvo, navodno planski birajući poziciju sa koje će sleteti u reku.


Neki od očevidaca tvrde da je A. Đ. namerno vozio automobil ka mestu gde nije bilo zaštitne ograde, kako bi sproveo svoju nameru. Iako su svedoci odmah reagovali i pozvali policiju i Hitnu pomoć, nažalost, nije bilo spasa ni za oca ni za sina. Istraga je u toku i trebalo bi da rasvetli sve okolnosti ovog tragičnog događaja, ali prema prvim indicijama, postoji sumnja da je nesreća namerno izazvana.

Porodica A. Đ. je duboko potresena ovim događajem. Supruga i majka nastradalog dečaka, kako navode sagovornici, nije u stanju ni da stoji na nogama od tuge koja ju je zadesila. Zbog toga još uvek nije odlučeno kada će biti obavljena sahrana oca i sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading