ZAKLAO KOMŠINICU ZBOG 3.000 EVRA, PA POKUŠAO DA SE UBIJE: Muškarac koji je izmasakrirao učiteljicu osuđen na 14 godina zatvora!

Autor:

Hronika

02.12.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sudskog postupka je nedvosmisleno utvrđeno da je motiv zločina - novac.

ZAKLAO KOMŠINICU ZBOG 3.000 EVRA, PA POKUŠAO DA SE UBIJE: Muškarac koji je izmasakrirao učiteljicu osuđen na 14 godina zatvora!

Foto: ST/D. KADIĆ, Društvene mreže

Slavoljub Jeremić (63) iz sela Rožanci kod Barajeva pravosnažno je osuđen pred Apelacionim sudom u Beogradu na 14 godina zatvora, godinu manje u odnosu na prvostepenu presudu, zbog toga što je 12. maja prošle godine zaklao komšinicu Snežanu Đuričić (67).

Ubica je nožem izmasakrirao penzionisanu učiteljicu, a zatim joj zapalio pomoćni objekat pored kuće. Navodno, jer je Snežana odbila da mu isplati 3.000 evra za poljske radove na njenom imanju. Posle krvavog pira, Slavoljub je sebi prerezao vrat, ali je preživeo.

Tokom sudskog postupka je nedvosmisleno utvrđeno da je motiv zločina - novac.

- Slavoljub je kobnog dana, oko 20 sati, došao kod komšinice i tražio 3.000 evra kao nadoknadu za radove koje je obavljao kod nje na imanju. Snežana je smatrala da mu ništa ne duguje i odbila je da mu da novac. Njih dvoje su se tada posvađali u njenoj letnjoj kuhinji, posle čega je Jeremić iz džepa izvadio preklopni nož i zapretio joj. Žrtva je pokušala da mu otme sečivo, ali ju je on više puta posekao i ubo po vratu, grudima i glavi. Pala je i ubrzo iskrvarila... - otkrio je za Informer sagovornik iz istrage.

Jeremić je potom otrčao do štale gde je benzinom polio seno i zapalio ga. Mislio je da će spaliti celo imanje i tako prikriti tragove zločina, ali su Snežanini rođaci uočili požar na vreme, požurili ka kući i brzo ga ugasili, ne sluteći da je ona ubijena.

Za to vreme Slavoljub se sakrio u špajz u letnjoj kuhinji gde je istim nožem, kojim je ubio ženu, sebi prerezao vrat.

Posekao sebi vrat u špajzu

Tek kad su rođaci Đuričićeve ugasili požar, počeli su da je traže po imanju i tako je našli zaklanu u letnjoj kuhinji. Bila je sva krvava, u sedećem položaju, na podu, naslonjena na vrata špajza... Ubica je otkriven tek pred zoru, tokom uviđaja.

Dok su policajci proveravali da li je učiteljica opljačkana, pokušali su da otvore vrata špajza, ali je nešto blokiralo vrata sa suprotne strane. Kad su ih jače gurnuli, pronašli su unutra Slavoljuba sa prerezanim vratom. Ispostavilo se kasnije da je u pitanju bila samo posekotina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading