NOŽEM IZBO ŽENU, PA SAČEKAO POLICIJU: Novi slučaj porodičnog nasilja u Tuzli!

Autor:

Hronika

02.12.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređenoj ženu je u JZU UKC Tuzla ukazana medicinska pomoć, ali se lekar nije izjasnio o stepenu povreda, a povređena je odbila daljne lečenje.

NOŽEM IZBO ŽENU, PA SAČEKAO POLICIJU: Novi slučaj porodičnog nasilja u Tuzli!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Nakon nedavnog slučaja nasilja nad ženom koji se dogodio sinoć u ulici Krečanska u Tuzli, kada je muškarac napao svoju suprugu i povredio je nožem, MUP Tuzlanskog kantona izdao je službeno saopštenje u vezi sa incidentom.

Prema informacijama, dežurna služba primila je prijavu sinoć oko 20:35 sati da je žena E. M. (51) iz Tuzle, koja živi na adresi Rudarska 39, povređena u predelu grudnog koša, najverovatnije hladnim oružjem.

Prema izveštvanju Avaza, policija je odmah poslala patrolu na mesto događaja, zajedno sa istražnim timom OKP PU Tuzla, a dežurni tužilac je takođe je obavešten, kako prenosi Srpskainfo.

Ističe se da policija nije zatekla povređenu osobu prilikom dolaska na mesto događaja. U međuvremenu je žena prevezena u JZU UKC Kliniku za maksilofacijalnu i plastičnu hirurgiju radi pružanja medicinske pomoći.

U međuvremenu, oko 20.40 policiji se javio S. O. (54.) iz Tuzle te potvrdio da je on napao E. M. kojom prilikom je rekao i svoju lokaciju gde su, takođe, pristupili policijski službenici te istog, po nalogu dežurnog tužioca, priveli – kažu iz MUP TK.

Povređenoj osobi je u JZU UKC Tuzla ukazana medicinska pomoć, ali se lekar nije izjasnio o stepenu povreda, a povređena je odbila daljne lečenje.

Osumnjičeni S. O. će po nalogu postupajućeg tužioca nakon kriminalističke obrade biti predat tužiocu na daljnje preduzimanje mera i radnji iz njihove nadležnosti, dok se rad na dokumentovanju ovog događaja nastavlja pod nadzorom postupajućeg tužioca – istakli su iz MUP TK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading