HOROR U ŽELEZNIKU! Mladić doživeo infarkt dok je gledao televizor? Rodbina morala da razvali VRATA! (FOTO)

Autor: S.B.

Hronika

29.11.2023

15:17 >> 15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj u Zelezniku.

HOROR U ŽELEZNIKU! Mladić doživeo infarkt dok je gledao televizor? Rodbina morala da razvali VRATA! (FOTO)

Foto: RINA

Hitna pomoć zbrinjava povređene

U mirnom beogradskom naselju Železnik, dogodio se tragičan slučaj koji je potresao lokalnu zajednicu. Mladić, čije ime još uvek nije objavljeno, pronađen je mrtav u svom stanu nakon što se nije javljao na pozive rodbine i prijatelja. Situacija je postala još dramatičnija kada su svi pokušaji da se stupi u kontakt s njim bili uzaludni, a zvuk televizora iz stana nije prestajao, objavila je Instagram stranica Moj Beograd.

Prema rečima komšija, situacija u stanu bila je zaista neobična. Televizor je neprekidno radio, ali nije bilo odgovora na zvuk telefona niti na pozivajući glasovi spolja. Ova tišina i nedostatak odgovora iz stana izazvali su opravdanu zabrinutost među ljudima koji su poznavali mladića.

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

 

Rodbina i prijatelji mladića bili su u očaju zbog nemogućnosti da stupe u kontakt s njim. Njihova zabrinutost rasla je iz sata u sat, a kada su shvatili da je situacija ozbiljna, odlučili su da reaguju.

S obzirom na okolnosti, rodbina i prijatelji su bili primorani da razvale vrata kako bi proverili šta se to dešava unutar stana. Nažalost, ono što su zatekli bilo je srceparajuće - mladić je bio mrtav.

Pretpostavke o uzroku smrti su se brzo pojavile, a jedna od najizraženijih bila je sumnja na moždani udar ili srčani problem. Međutim, istraga je i dalje u toku, te će biti potrebno sačekati zvanične informacije nadležnih službi o uzroku smrti mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading