OBRATITE PAŽNJU! Vozači od juče "pod budnim okom" - kamere i radari snimaju svaki prekršaj!

Autor:

Hronika

17.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je deo projekta "Pametan grad".

OBRATITE PAŽNJU! Vozači od juče "pod budnim okom" - kamere i radari snimaju svaki prekršaj!

Foto: shutterstock

U samom centru Inđije stupila je na snagu nova era sigurnosti i reda, sa postavljanjem tri kamere za video nadzor, koje će zabeležiti svaki učinjeni prekršaj na javnim mestima.

Ovaj korak ka unapređenju bezbednosti deo je ambicioznog projekta "Pametan grad", a sredstva za implementaciju obezbedila je Republika Srbija, saopštila je opština Inđija.

Osim kamera, deo istog projekta su i dva nova radara za merenje brzine, postavljena u ulicama "Cara Dušana" i "Kralja Petra". Ovi uređaji će doprineti kontrolisanju saobraćajnog protoka i obezbediti poštovanje ograničenja brzine, čineći gradsku infrastrukturu sigurnijom za sve učesnike u saobraćaju.

Projekat "Pametan grad" predstavlja značajan korak ka modernizaciji i unapređenju života građana Inđije, istovremeno jačajući mere zaštite javnog reda i bezbednosti.

Očekuje se da će ova inicijativa pozitivno uticati na smanjenje saobraćajnih prekršaja i doprineti stvaranju sigurnijeg okruženja za sve stanovnike grada.

Građani su pozvani da budu svesni novih sigurnosnih mera i da ih podrže, kako bi zajedno doprineli stvaranju još sigurnijeg i efikasnijeg Inđije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading