"NESREĆNA LJUBAVNICA JE PALA KAO POKOŠENA ISPRED KUĆE!" Oglasila se porodica Zorana koji je napravio masakr u Kruševcu: Ne pamtimo ovako nešto! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.11.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tragedija je potresla celo selo, a meštani kažu da ne pamte ovako nešto što se dogodilo u njihovoj zajednici.

"NESREĆNA LJUBAVNICA JE PALA KAO POKOŠENA ISPRED KUĆE!" Oglasila se porodica Zorana koji je napravio masakr u Kruševcu: Ne pamtimo ovako nešto! (FOTO)

Foto: Facebook, ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

U selu Milutovac, nedaleko od Kruševca, jutros se dogodio stravičan zločin koji je zapanjio meštane ovog mirnog mesta. Zoran Ristić (54), koji je pre nekoliko godina sa suprugom Vesnom otišao da živi u Kruševac, u rano jutro je iz pištolja ranio svoju ljubavnicu (44) u glavu, a potom ubio suprugu i izvršio samoubistvo. Nesrećna žena je prebačena u kruševačku bolnicu i prema poslednjim informacijama, uspela je da preživi ali je u kritičnom stanju.

Ova tragedija je potresla celo selo, a meštani kažu da ne pamte ovako nešto što se dogodilo u njihovoj zajednici. Prema nezvaničnim informacijama, Zoran je odnedavno počeo da živi sa ljubavnicom, što je njegova porodica osuđivala, ali se on nije obazirao na to. Nikome nije jasno zbog čega je odlučio da izvrši ovako stravičan čin.

Foto: Facebook, ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

 

- Kobnog jutra Ristić se prvo žučno raspravljao sa ljubavnicom, koja je potom krenula na posao. Usledila je drama pošto je on sustigao na parkingu ispred zgrade i izvadio pištolj. Ona ga je, navodno, molila da ostavi oružje i da ne pravi gluposti, ali se on oglušio o njenu molbu i pucao joj direktno u glavu, nasred ulice. Nesrećna žena pala je kao pokošena na 200 metara od zgrade u kojoj živi i ostala je da leži u lokvi krvi - kaže izvor za Kurir i dodaje da su povređenu ženu našli slučajni prolaznici i o tome obavestili Hitnu pomoć, koja je ubrzo došla i zbrinula je u kruševačkoj bolnici.


Jedan od meštana koji je želeo da ostane anoniman, izjavio je da je celo selo znalo za Zoranovu ljubavnicu i da je on često viđan sa njom u poslednje vreme. Porodica Ristić juče nije davala izjave za medije, a jedan od rođaka je za Kurir rekao da je Zoran neposredno pre zločina podigao kredit.

Prema saznanjima izvora, Zoran se juče žestoko raspravljao sa ljubavnicom koja je potom krenula na posao. On ju je sustigao na parkingu ispred zgrade i iz pištolja pucao joj direktno u glavu. Nesrećna žena je pala na nekoliko metara od zgrade u kojoj živi i ostala je da leži u lokvi krvi. Slučajni prolaznici su je pronašli i odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je brzo stigla i prevezla je u kruševačku bolnicu.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

 

- "Sredio sam ih obe, a sad ću i sebe!", navodno je rekao Zoran svom ocu. Nesrećni otac je mislio da je njegov sin samo ljut i da to što govori nije istina - kaže jedan rođak i dodaje da je čuo da je Zoran neposredno pre krvoprolića podigao kredit.


Nakon što je ranio svoju ljubavnicu, Zoran se odvezao u selo Jasika, gde je ubio suprugu na putu između Jasike i Kukljina. Potom se vratio u svoj automobil i izvršio samoubistvo. Njegov otac, koji je bio u njivi u trenutku zločina, ispričao je da je Zoran posle svega pozvao njega i rekao mu šta je uradio, uz reči: "Sredio sam ih obe, a sad ću i sebe!". Otac je u početku mislio da je njegov sin samo ljut i da to što govori nije istina.

Policija je potvrdila da je Ristić počinio zločin nelegalnim pištoljem i da do sada nije bilo prijava za nasilje u njegovoj porodici. Oružje kojim je izvršen zločin pronađeno je u Zoranovom automobilu, kraj njegovog tela.

Ova stravična tragedija ostavila je ceo kraj u šoku, a meštani su izrazili svoju tugu i nevericu zbog ovog događaja. Policija nastavlja sa istragom kako bi se saznali motivi ovog užasnog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading