"SVI SMO ZNALI DA ŽIVI SA ŠVALERKOM, IAKO SE NIJE RAZVEO OD VESNE!" Rođaka monstruma iz Kruševca otkrila jezive detalje: Niko nije slutio da će doći do ovog zločina!

Autor:

Hronika

13.11.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima komšija i rođaka, Zoran je duže vreme živeo sa I.K. u Kruševcu, dok je njegova supruga Vesna ostala u njihovoj porodičnoj kući u Milutovcu.

"SVI SMO ZNALI DA ŽIVI SA ŠVALERKOM, IAKO SE NIJE RAZVEO OD VESNE!" Rođaka monstruma iz Kruševca otkrila jezive detalje: Niko nije slutio da će doći do ovog zločina!

Foto: Društvene mreže

Nakon stravičnog masakra koji se dogodio u selu Milutovac kod Kruševca, javnost je zgrožena detaljima iz života ubice Zorana Ristića (54). On je, prema policijskim izveštajima, prvo ubio svoju ljubavnicu I.K. (45) u kruševačkom naselju Rasadnik, a zatim svoju suprugu Vesnu Ristić (50) na putu između Jasike i Kukljina. Konačno, izvršio je samoubistvo na putu između sela Stragari i Milutovac.

Prema rečima komšija i rođaka, Zoran je duže vreme živeo sa I.K. u Kruševcu, dok je njegova supruga Vesna ostala u njihovoj porodičnoj kući u Milutovcu. Prema nezvaničnim informacijama, Zoran je imao dve ćerke koje su udate, ali se nije razveo od Vesne. Njegov odnos sa ljubavnicom bio je poznat u okolini, ali niko nije slutio da će doći do ovakvog krvavog zločina.

- Svi smo znali da živi sa švalerkom, iako se nije razveo od Vesne, i ona je znala i to trpela. Sa suprugom ima dve ćerke. Obe su udate. Nije bio nasilan i ne znam odakle mu oružje. Niko nije slutio da će doći do ovog zločina. Svi smo u šoku - rekla je za Zoranova rođaka za portal Alo.


Za Zoranovu rođaku koja je želela da ostane anonimna, ova tragedija je bila potpuno iznenađenje. Ona je izjavila da je porodica znala za Zoranovu vezu sa ljubavnicom, ali da nije bilo naznaka da će doći do ovakvog nasilnog čina. Takođe, niko nije znao odakle Zoranu oružje koje je koristio za ubistva.

Osim šokantnog ubistva, javnost je posebno zainteresovana za detalje iz života Zorana Ristića. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste njegova ljubavna afera sa I.K, dok je još bio u braku sa Vesnom. Takođe, njegova rođaka je istakla da on nije bio nasilan i da je porodica bila u šoku kada su čuli za ovaj zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading