LIDIJA JE SUPRUGA IZ PAKLA: Osuđena na 15 dana zatvora zbog brutalnog nasilja nad bivšim suprugom, prisustvovala i deca!

Autor: Danica.hr

Hronika

01.11.2023

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U neverovatnom obrtu događaja, Lidija je završila u zatvoru na 15 dana zbog ponovljenog psihičkog nasilja nad svojim bivšim suprugom.

LIDIJA JE SUPRUGA IZ PAKLA: Osuđena na 15 dana zatvora zbog brutalnog nasilja nad bivšim suprugom, prisustvovala i deca!

Foto: Shutterstock

 Incident se dogodio u porodičnoj kući u Zagrebu, a sve se odigralo pred njihovom maloletnom decom!

Prema presudi koja je izazvala šok i nevericu, Lidija je bivšem suprugu izgovorila reči koje su ga uplašile i uznemirile.

"Šta se praviš mangupe, ti si pas majka, a ja nemam šta da izgubim. Ako te ubijem, majčina piša.", rekla je ona, dok su deca prisustvovala ovom zastrašujućem incidentu.


Iako se Lidija branila da to nije tačno, sudija je poverovao njenom bivšem suprugu, koji je ispričao da je pozvao policiju jer je bio uznemiren i uplašen. Ovo nije prvi put da je Lidija optužena za nasilje u porodici, jer je samo dan pre tog incidenta osuđena za isti prekršaj nad svojim suprugom.

Kako bi sprečili dalje nasilje, sud je izrekao zabranu prilaska bivšem suprugu na 100 metara i zabranu uznemiravanja na čak 10 meseci. Lidija je takođe osuđena da plati 50 evra za troškove prekršajnog postupka.

Ova šokantna priča je izazvala brojne reakcije u javnosti, a Lidija je izjavila da radi kao dostavljač hrane i da mesečno zarađuje 600 evra neto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading