ZAUSTAVIO TAKSI, ODVEZAO SE NA ODREDIŠTE, PA OTEO TAKSISTI NOVČANIK: Saslušan muškarac zbog pljačke u Beogradu, odmah mu određen pritvor!

Autor:

Hronika

01.11.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je od taksiste oteo novac, muškarac je pobegao, ali je brzom akcijom policije uhapšen.

ZAUSTAVIO TAKSI, ODVEZAO SE NA ODREDIŠTE, PA OTEO TAKSISTI NOVČANIK: Saslušan muškarac zbog pljačke u Beogradu, odmah mu određen pritvor!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shuttersrtock

Taksi, policija, hapšenje

R. S. (37) koji se sumnjiči da je 29. oktobra opljačkao taksistu danas je saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

R. S. sumnjiči se za krivično delo teška krađa.

- On se sumnjiči da je krivično delo izvršio na taj način što je od taksiste K. G., nakon što ga je oštećeni taksista odvezao na željenu lokaciju, prilikom plaćanja, iz ruku istrgao novčanik u kome se nalazio celodnevni pazar oštećenog u iznosu od oko 20.000 dinara - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Pošto je od taksiste uzeo novac, kako se dodaje, izašao je iz automobila i pobegao.

- Brzom akcijom službenih lica PS Zemun R. S. je uhapšen 30. oktobra 2023. godine, a prilikom saslušanja osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnog dela. Treći osnovni sud u Beogradu je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana - navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading